Vuurwerkhufter opgespoord na vele tips

EIBERGEN – Dankzij de vele tips die de afgelopen dagen bij NUB binnenkwamen is één van de vuurwerkhufters, die sinds vorige week Eibergen terroriseert, bekend. Op maandag was dit al rond. ”We hebben het vervolgens even stil gehouden en de informatie doorgespeeld naar de politie. Die heeft actie ondernomen. Gisteren en eergisteren waren er geen vuurwerkbommen in Eibergen te horen. Onze oproep voor burgerparticipatie om vuurwerkoverlast te melden heeft dus wel degelijk zin. We hopen dat alle Berkellanders scherp blijven en ook toekomstige uitwassen doorgeven”, aldus de initiatiefgroep die de actie heeft opgezet.

Eerdere bericht: Burgers in actie tegen vuurwerkoverlast

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Vuurwerkhufter opgespoord na vele tips”

 1. vuurwerk moet kunnen. Vernielingen uiteraard niet. maar wie is er niet jong geweest. Voor velen van ons misschien niet direct meer te herinneren. Laat de jeugd. Voorkom een hetze. Daar gaat het zo langzamerhand op lijken.

 2. Jonge met rode opel Astra, parkeer je auto eens beter, kan ik ook de politie bellen. Bijna ongeluk

 3. Helaas opnieuw zes vuurwerkbommen in Eibergen tussen 4.30 en 5.00 uur. Voor de duidelijkheid: dit heeft niets te maken met ‘moet kunnen we zijn allemaal jong geweest’ cultuur. Honderden mensen , kinderen en dieren die wakker schrikken midden in de nacht. Je bent behoorlijk ziek als je daar lol aan beleeft.

 4. Henk Heinneman

  Wat zijn we blij jongens gepakt met vuurwerk
  Wereld nieuws en goed zeg dat je de politie helpt
  Echt een lintje verdiend wat stoer .?

 5. jongens jullie kunnen zeggen wat jullie willen.maar de gemeente heeft een mooi plein voor jullie neergelegd.daar kun je straks op geworden.komen ook nog paaltjes en bomen kun je mooi slalomen .zitten ook genoeg in en uitgangen aan om te springen of te ontsnappen aan de politie.

 6. centrum bewoners

  Van vrijdag op zaterdagnacht was het echt wel weer party time met die knallen. Inderdaad gezinnen met jonge kinderen die rechtop in hun bed zitten maar ook ouderen en zieke / terminale mensen die wreed gestoord worden tijdens hun nachtrust. Dit wil je toch niet op je geweten hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven