Website Kassabonterug.nl slaat goed aan

EIBERGEN – Eibergse kassabonnen zijn sinds kort geld waard. Stef Weerkamp uit Eibergen heeft een nieuwe site ontwikkeld waarmee klanten – met hun kassabon – prijzen kunnen winnen. ”Het is een soort loterij, klanten hoeven alleen hun bonnummer in te vullen en zien meteen of ze in de prijzen zijn gevallen.” Stef ging met zijn nieuwe concept – Kassabonterug.nl – de ‘boer’ op. Heel wat ondernemers uit Eibergen doen al mee en zien de meerwaarde van de site. Bijvoorbeeld Gellekink, Boenders, en Shoeby Fashion. Ook winkeliers uit omliggende plaatsen hebben interesse getoond. Ondernemers kunnen zelf bepalen wat voor prijs ze aan de winnende bon hangen. De één geeft een tegoedbon de ander een gratis chocoladeletter. Stef: ”De site heeft geen winstoogmerk. Het is puur bedoeld om klanten te belonen en traffic te genereren.” Weerkamp heeft plannen om Kassabonterug.nl landelijk uit te rollen. Meer op www.kassabonterug.nl.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Website Kassabonterug.nl slaat goed aan”

  1. soortgelijke actie loopt al jaren bij surprisenuts onder de naam pin en win .alle pinnende klanten maken kans op een prijs dagelijks is er een trekking.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven