Bijzondere trouwerij op Eibergse school!

EIBERGEN – Op vrijdagochtend 29 november vond het eerste Willem Sluiter huwelijk plaats. In de maand november zijn alle groepen bezig geweest met het thema: Feest. Op verschillende manieren werd hier in de klassen aan gewerkt. In groep 4 was het onderwerp bruiloft, omdat de ouders van één van de leerlingen binnenkort gaan trouwen. Vrijdag werd een echte trouwceremonie gehouden in de klas. Thijs (6) en Elsbeth (7), die normaal ook al een stelletje zijn, zijn vandaag getrouwd. Dit bijzondere huwelijk werd gesloten door een echte ambtenaar van de burgerlijke stand. Na de plechtigheid was het tijd voor feest en ook mocht een echte bruidstaart van wel vier lagen niet ontbreken. Het was een hele leuke ochtend en we wensen Thijs en Elsbeth veel geluk samen!

Foto’s Manja Sluiter:
[nggallery id=4240]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bijzondere trouwerij op Eibergse school!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven