Café de Ruif viert haar 30-jarig bestaan

NEEDE – Precies 30 jaar geleden opende café de Ruif haar deuren. Het werd meteen een begrip in Neede en dat is het nog steeds. Vele generaties zijn opgegroeid met en in de Ruif; iedereen heeft hierbij zijn eigen beleving, verhalen; muziek en spektakel. Ook achter de bar wisselde de generaties mee met de bezoekers. ”Dit 30 jarig avontuur willen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een café de Ruif waardig feest! Bij de eerste bijeenkomst waren wij er direct al over uit; er komt niet 1 feestavond, maar een complete feestmaand waarin de nadruk wordt gelegd op de vele generaties die aan de bar, op de bar of achter de bar hebben gestaan”, zegt Manon Bouwens.

Gedurende de weekenden in december zal er telkens een andere generatie het programma invullen en de tijden van toen en nu laten herleven. Dat betekent dus herinneringen, belevingen, spektakel, personeel en muziek uit die tijd. ”Wat zou er nou mooier zijn als ook de bezoekers van toen hierbij aanwezig zouden zijn.”

Op de speciaal ingerichte website welke komend weekend live gaat vind je alle informatie over de 30-jaar-de-Ruif december feestmaand. Zo vind je wat er elke avond te doen is en welke generatie dat weekend / avond garant staat voor spektakel. Heb je zelf nog leuke foto’s uit jouw periode? Stuur ze dan op naar [email protected]. Enthousiast geworden? Schroom niet om al je ‘verhuisde’ generatie genoten op de hoogte te stellen van deze bijzondere maand.

”Was de barman of barvrouw vroeger ook jou oppas in café de Ruif maar hebben jou ouders geen Facebook? Zorg er dan voor dat ze de site te zien krijgen.”

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Café de Ruif viert haar 30-jarig bestaan”

  1. Ik kom ook nog even een avondje binnen wippen, heb de tijd van Henkie Stikkers nog mee gemaakt, samen met Willem Stel en Rene van Ark, mooie tijd, zet het bier maar koud.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven