Gerda Bosch (90) opent Vlearmoesplein

Vleermuisplein NeedeNEEDE – Zaterdagavond (16 november) tegen 20.00 uur is het nieuwe marktplein feestelijk geopend. Gerda Bosch (90) uit Neede kreeg de eer. Met een druk op de knop werd een spectaculaire dans- en lasershow in werking gesteld. Danseressen van de Gaard verzorgden deze act. Gerda woont al vanaf 1950 aan de Oudestraat en heeft in die jaren veel zien veranderen. Muziekverenging Crescendo hield een serenade in de grote feesttent (zie foto’s en video) Wethouder Han Boer bedankte verschillende partijen – onder andere Lansink wegenbouw – voor hun inzet. De naam van het plein werd ook bekend gemaakt. Hoe kan het ook anders: Vlearmoesplein! Ruim 250 mensen hebben de plechtigheid bijgewoond. Het feest ging door tot in de late uurtjes. Alfons ten Hoopen: ”Wat een mooi feest, we hadden niet gedacht dat het zo druk zou worden. Tegen middennacht telden we ruim 500 bezoekers. Alles is zonder trammelant verlopen, een pluim!”

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4206]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Gerda Bosch (90) opent Vlearmoesplein”

  1. Ga je geld ff aan een betere inverstering geven, dan dit belachelijke en idiote gedoe. Gewoon een pleintje dat er niet uit ziet en wat straks een race baan word. Nieuwstraat wat er niet uitziet en dan een dom feest houden om een dom plein? Vraag me af, waar de needseondernemer mee bezig is? De kleine ondernemer kapot maken, door 2500 euro te vragen voor het opzetten van een feest? Ga heen fietsen en zorg dat er goeie winkels komen ipv dit rare gedoe

  2. 500 bezoekers tegen middernacht?, das 1 op de 22, strak wark van de org., volgend jaar weer jongens en dan voor nix want wat hep dit ‘beklinkerd stukkie vervuilde grond’ wel niet gekost

  3. Nou Ruud, Slecht geslapen of zo? Wat spreek je bagger. Dit is een mooi plein waar Neede leuke dingen kan organiseren. Een beetje positiever graag. Dat is beter voor je gezondheid!

  4. Ik vind dat Neede nu eens heel goed bezig is.
    Eindelijk een plein waar we trots op kunnen en moeten zijn.
    Toch een veel beter gezicht dan wat het voorheen was?
    Nee, ik ben dik tevreden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven