Is iedereen wel blij met het nieuwe plein?

NEEDE – Afgelopen maandag (11 november) heeft reporter Marcelino (Stroets report) Neede flink op stelten gezet! Hij was zeer benieuwd of iedereen wel tevreden is met het nieuwe marktplein. Hij ging met zijn microfoon en cameraman Roy Nijman op pad. Hij voelde heel wat Needenaren en ondernemers aan de tand (inclusief tandarts Janssen en Linssen). (Hang)ouderen, de kanarieman, de mannen van De Tuinen van Geerdink, burgemeester Ten Hoopen, de chef kok van de Hofmaat, de graafmannen,  groenteman Eddy Pleiter en zelfs de Chinees werd onder de loep genomen. Dit leverde hilarische momenten op. Er kwam heel wat informatie naar boven. Onder andere de nieuwe naam van het marktplein: Vlearmoesplein… Oja, dit filmpje is gemaakt met een knipoog. Zaterdagavond 16 november doet Marcelino ook verslag van de opening van het plein.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Is iedereen wel blij met het nieuwe plein?”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven