Juf Gerda Schepers stopt na bijna 40 jaar

EIBERGEN – Afgelopen vrijdag (8 november) heeft juf Gerda Schepers afscheid genomen van basisschool De Schakel in Eibergen. Na ruim veertig trouwe dienstjaren gaat ze met pensioen. Ze was actief op scholen in Eibergen, Rekken en Nieuw Schoonebeek. Alle schoolkinderen, leerkrachten en vele ouders hebben haar in het zonnetje gezet. Ze werd op haar laatste werkdag thuis opgehaald (zie foto’s). Per huifkar (koets) werd ze vervoerd naar school. Daar is Gerda de hele dag – als een koningin –  in de watten gelegd. ”Hoe we juf Gerda omschrijven? Altijd vrolijk en spontaan, flexibel, en inzetbaar in alle klassen”, zegt één van haar collega’s. Gerda: “Ik ga nu onder andere meer tijd vrijmaken voor mijn kleinkinderen.” Heeft u bij Gerda Schepers in de klas gezeten? Dan kunt u haar hieronder toespreken en bedanken!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4180]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Juf Gerda Schepers stopt na bijna 40 jaar”

 1. Angelien Eijsink

  Beste Gerda

  Een juf om nooit te vergeten!
  Een oud collega om nooit te vergeten!
  Alle kinderen verdienen een ‘ juf Gerda ‘ !

  Zo jammer dat ik er niet bij bij kon zijn vanmiddag, om goede en mooie herinneringen uit de jaren 1983 tm 1985 te delen.

  Met Otto in de klas en Gerda ook nog in de Ouderraad.
  Actief, betrokken en veel lol samen.

  Dank, Gerda voor alles wat ik ook van je heb mogen leren.
  Dank dat we nog steeds contact hebben en bij elkaars leven betrokken blijven.

  Hartelijks, ook voor Ton, Otto, Mieke, Carla, Ingrid en kleintjes!

  Angelien Eijsink

 2. Hellen Voortman

  Lieve Gerda, bedankt voor al je inzet en je goede zorgen voor Ellis en Thijs!!Geniet nu maar fijn van je vrije tijd!!

 3. Juf. Gerda hopelijk kun je nog heel lang genieten van al die vrije tijd. En wat leuk Angelien dat jij reageert!! Dat is toch al even geleden dat jij aan de Schakel stond. Je hebt nu een drukke baan en toch neem je de moeite om op plaatselijke krant een reactie te zetten. Dat is in mijn ogen super goed.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven