Kringloop Eibergen gaat begin 2014 open

EIBERGEN – We hebben al eerder bericht over de nieuwe kringloopwinkel in Eibergen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de winkel klaar te krijgen voor de feestelijke officiële opening. Deze staat definitief gepland op zaterdag 4 januari 2014. Van 12.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom. “Op 2 januari gaan de deuren al open, maar we vinden het gepast om er een officieel tintje aan te geven”, aldus Melvin Drenthen. De vorige openingsdatum 16 november kan dus doorgestreept worden. De kringloopwinkel is te vinden aan de Olden Eibergsedijk 1a. Drenthen kreeg recent groen licht van de gemeente Berkelland. De naam van het bedrijf is ook bekend: kringloop Drenthen.

Eerdere bericht: Eibergen krijgt weer een kringloopwinkel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven