Nieuw plein krijgt waterspeel-vlearmoes

NEEDE – Binnenkort kunnen kinderen uit Neede en omstreken zich flink uitleven op het nieuwe marktplein. De eigenaar en medewerkers van ‘De Tuinen van Geerdink’ zijn op dit moment druk bezig met de aanleg van een waterspeel-vlearmoes (zie foto’s en video). Het speelobject wordt gevoed door een echte waterpomp. “Needenaren kunnen weer naar de dorpspomp, dit water is van iedereen”, grapt Geerdink. De vleermuis heeft een flinke omvang. ”Hij is op de rug in het nieuwe plein geland.” Johan Geerdink is trots op het resultaat. Onze reporter kreeg maandagmorgen een exclusieve rondleiding (zie video). Supermarkten uit Neede hebben het project bekostigd. Hoogstwaarschijnlijk is de aanleg aanstaande weekend afgerond. Zaterdag (16 november) en zondag (17 november) zijn er veel activiteiten op het plein. Zaterdagavond om 19.45 uur wordt het plein officieel geopend.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4188]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Nieuw plein krijgt waterspeel-vlearmoes”

 1. Joachim Geerdink

  Beste ‘Eibergenaar’,

  We realiseren al meer dan 25 jaar dit soort projecten in geheel het land. Tot op heden alle ‘hufterproof’. Vanwaar je negatieve twijfel?

  Groet, Joachim Geerdink

 2. wedden dat je binnenkort in de krant of op internet leest dat de waterspeel vlearmoes is vernield net als voor een tydje terug olifant woudy op de needse berg. Dit kan niet goed gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. In Eibergen is er jaren lang een fontein(camping),
  is toch ook een mooi kunstwerk.
  Joachim-proof beats the boef.

 4. Nieuwe marktplein ?
  Vlearmoesplein bedoelen ze dus …..
  Het Marktplein is gelegen aan de Marktstraat !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven