Nieuwe ‘bewustwinkel’ in oude sportzaak

EIBERGEN – In het centrum van Eibergen gaat binnenkort weer een nieuwe winkel open. Naast Harry’s Snackcounter (voormalige sportzaak) opent Seyran Ciftci begin december een drogist- en reformwinkel. Dat doet ze onder de naam: Bewustwinkelen.nl. Afgelopen vrijdag heeft ze het huurcontract getekend. “Eerst moeten we heel wat werk verzetten. We zijn nu begonnen met het plaatsen van grote kasten. Hier komen alle producten in te staan.” Seyran heeft op dit moment nog een winkel aan de J.W. Hagemanstraat (goudinkoop en naai-atelier). Deze gaat sluiten. Haar reparatiebedrijfje krijgt een plek in de nieuwe zaak. Bewustwinkelen.nl is onderdeel van Holland Pharma uit Borculo. Berkelland heeft binnenkort dus twee ‘bewustwinkels’,  Bosberg (Borculo) en J.W. Hagemanstraat (Eibergen). Zie  www.bewustwinkelen.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4228]

 

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Nieuwe ‘bewustwinkel’ in oude sportzaak”

  1. Jammer dat zo’n leuke winkel aan een dood stuk van de J.W Hagemanstraat van het winkelcentrum gaat zitten.
    Weinig aanbod in deze straat.

  2. succes kom vast een keer kijken weer een aan winst voor eibergen Nu de lidl nog naast jullie en we hebben het voor elkaar

  3. Hartelijk dank iedereen, ik hoop medio december onze deuren te openen en iedereen van dienst te kunnen zijn…
    Iedereen is welkom!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven