PLUS Koenders supermarkt van het jaar?

EIBERGEN – PLUS Koenders uit Eibergen heeft de halve finale bereikt in de Supermarkt van het Jaar verkiezing en is daarmee een van de beste supermarkten in Gelderland. De halve finalisten in de ‘Supermarkt van het Jaar’ verkiezing zijn op 1 november bekendgemaakt.

Naast PLUS Koenders zijn nog negen andere PLUS supermarkten in Nederland doorgedrongen tot de halve finale. PLUS heeft de ambitie om de beste servicesupermarkt van Nederland te zijn. Met tien PLUS supermarkten in de halve finale van de Supermarkt van het Jaar verkiezing is PLUS op de goede weg om deze doelstelling te realiseren. PLUS werd in september ook al uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.

Bijna alle supermarkformules strijden mee in de landelijke verkiezing, die dit jaar zijn 20e editie beleeft. Bijna de helft van het aantal PLUS supermarkten dat deelneemt aan de verkiezing bereikte de halve finale, waarmee PLUS bovengemiddeld goed scoort in vergelijking met andere formules. De 184 deelnemende supermarkten zijn de afgelopen weken tweemaal beoordeeld door een vakjury. Ook is er bij de eigen klanten een enquête afgenomen. PLUS Koenders uit Eibergen kwam daarbij als een van de beste uit de bus voor Gelderland.

Marc Koenders van PLUS Koenders: “Wij hebben gedaan wat wij altijd doen en daarbij de puntjes op de i gezet door extra aandacht te besteden aan de merkwaarden van PLUS: Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord. Ons team is ontzettend gemotiveerd en enthousiast. Wij zijn enorm trots op ons team, mede dankzij hen hebben we dit resultaat kunnen behalen. Datzelfde geldt voor onze klanten, zij leven erg mee. Vrijdag hebben we met onze medewerkers het succes alvast bescheiden gevierd. Een plaats in de finale van de Supermarkt van het Jaar verkiezing zou helemaal een mooie kroon op alle inspanningen zijn.”

De halve finalisten strijden de komende weken om een plek in de finaleronde, waarbij zij kans maken op de titel ‘Supermarkt van het Jaar 2014’. De in totaal 71 halve finalisten worden nog driemaal beoordeeld. Zij krijgen wederom tweemaal een bezoek van de vakjury en worden daarnaast beoordeeld door hun klanten. In deze ronde wordt er gekeken of de supermarkten de basis ook op orde hebben in het weekend.

Op 18 december wordt de uitslag bekend van de halve finale en wordt duidelijk of PLUS Koenders uit Eibergen zich ook finalist mag noemen. Op 29 maart 2014 wordt tijdens een speciaal award event bekend gemaakt wie zich de beste supermarkt van Nederland mag noemen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “PLUS Koenders supermarkt van het jaar?”

  1. Wij wensen dit super team veel succes en alvast gefeliciteerd
    Met het behalen van de halve finale.toitoitoi zet m op .

  2. Zeer verdiend!! Zelden zon leuke spontane supermarkt gezien!!
    Vlot aardig personeel, tenminste mensen die je goedendag zegge en behulpzaam zijn, in tegenstelling tot de andere grootgrutters in eibergen..bah wat een zuurpruimen daar!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven