Politie Berkelland zoekt tips na inbraken

RUURLO – Bij de politie kwamen zaterdagmiddag en -avond meerdere meldingen van inbraken binnen. De inbrekers zijn actief in Borculo en Ruurlo. Volgens wijkagent Michiel Herbrink vinden de inbraken vooral plaats in de (vroege) avonduren. “Bij verdachte situaties moeten mensen altijd bellen.” Dat kan via 0900-8844. Zaterdagmiddag vond er onder andere een insluiping plaats aan de Hukkersdijk in Ruurlo. Getuigen worden verzocht zich te melden. Blijf tijdens de donkere dagen dus extra alert!

Politiebericht zondag 10 november 13.45 uur:
Op zaterdagavond/nacht 9 november vond er een inbraak plaats bij twee woningen aan de Warmelinkshof in Borculo. Uit een van de woningen werd geld ontvreemd. Bij de andere woning werden er sieraden ontvreemd. Men kwam de woningen binnen door een raam te forceren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie Berkelland zoekt tips na inbraken”

  1. Bij ons is ook ingebroken en een paar jongens hebben een grijs/zwarte audi gezien en een rode opel. Met in de audi 2 mannen en in de rode opel 1 oudere man.

    Misschien kun je er iets mee!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven