Postsorteer plek Neede is ‘echte’ kwaliteit

Ingestuurd door Wim Stevenhagen: De Post sorteer gelegenheid van Neede is “echte” kwaliteit: Op straat, weer of geen weer, wordt de post buiten gesorteerd en verdeeld. Dat is “echte kwaliteit” in vergelijking met, zoals het vroeger bij de PTT gebeurde. Ik zag naderhand de beladen fietsen, kris kras op de P-plaats achter de Lidl staan. Geen wonder dat iedereen eind december digitale kaarten gaat versturen. Oude postzegels, oud geld, hebben ze waardeloos gemaakt.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4196]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Postsorteer plek Neede is ‘echte’ kwaliteit”

 1. Toch moet ik wel lachen wat hier wordt verteld.
  Er staat…..de post wordt buiten gesorteerd.
  Diegene die dit geschreven heeft weet dus niet helemaal hoe dit in zijn werk gaat. Want het sorteren gebeurt toch echt wel binnen. In een hele grote hal.

 2. Het zou wel zo eerlijk zijn dat de betroffen personen om hun mening wordt gevraagd en hoe het komt dat ze daar zo staan, ipv stiekem mensen te fotograferen en daar maar een verhaaltje bij bedenken. Het duimzuigen nog niet verleerd meneer Stevenhagen?

 3. ik vraag me af of meneer Stevenhagen wel toestemming heeft gevraagd om deze mensen, die iedere dag door weer en wind de post rondbrengen, zo te fotograferen en te publiceren. Volgens mij schendt dit de privacyregels en mag hij blij zijn als men geen klacht tegen hem indient.

 4. Het valt wel op……er zijn nog maar 2 foto’s over.
  Die personen op de foto stonden eerder achter Steenman, daar staat een garagebox. Dat hele pand is van een projectontwikkelaar. Ineens moesten de bezorgers daar weg. Aangezien Niessink nog een box over had, mochten ze daar zolang gebruik van maken. Niet wetende dat Niessink er later af zou gaan. Dus daarom staan de bezorgers nu zo……
  Op het nieuwe marktplein komt een locatie voor de bezorgers, dus straks is dit voorbij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven