Skrollan Zwierink nieuwe carnavalsprins!

NEEDE – Carnavalsvereniging ‘de Vlearmuze’ heeft sinds zaterdagavond 9 november een nieuwe carnavalsleider. Skrollan Zwierink is benoemd tot de kersverse prins. Samen met adjudant Wichert Hogeweg regeert hij over Neede. Jongerenprins Joost Koeslag en – prinses Joyce Kersten nemen het stokje over van Steven en Lincy. Voor de opkomst stonden er diverse Needse ’talenten’ op het podium (zie foto’s en video). Het publiek ging volledig uit zijn dak tijdens het thema: Musicals! Zondagmiddag (10 november) kan iedereen kennis maken met de nieuwe hoogheden. Om 12.00 uur start de jaarlijkse receptie bij ’t Haantje. ’s Middags worden er ook onderscheidingen uitgedeeld aan mensen die wat betekenen voor het genootschap en voor de hoogheden. ”Een buutreedner mag zondag zeker niet ontbreken”, zegt voorzitter Gerd Jansen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4181]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Skrollan Zwierink nieuwe carnavalsprins!”

  1. begin dat carnaval steeds minder serieus te nemen.waar zijn de prinsen van vroeger ,die nog een beetje aanzien in neede hadden.

  2. ga aan het werk piet.
    gaat het om aanzien of om een leuk feest voor iedereen!?
    net als bij ons, dus laat het.
    groet.sint

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven