‘Tocht der zeer harde bikkels’ is geslaagd

RUURLO – De ’tocht der zeer harde bikkels’ heeft strenge regels: geen tractoren met cabines of sirocco (tractorjas). Afgelopen zondag (17 november) werd bijna niemand betrapt tijdens de Berkellandse ‘bikkeltocht’. De meesten hielden zich aan het regelement. Honderdveertig tractorliefhebbers verzamelden zich op de parkeerplaats bij Mentink in Ruurlo. Onder leiding van de Oude Tractoren en Motoren Vereniging (OTMV) maakten ze met hun oude voertuigen een tocht door Berkelland. Sommige deelnemers gingen met het hele gezin op pad (zie foto’s). Dat zijn nog eens echte bikkels! Bij de familie Oonk in Haarlo werd een pitstop gemaakt. Daar konden de ‘harde bikkels’ zich even opwarmen en genieten van iets lekkers. De tractoren reden vooral over de binnenweggetjes. Voor heel wat Berkellanders was de stoet een ware verrassing!

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4209]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Tocht der zeer harde bikkels’ is geslaagd”

  1. als je het filmtje bekijkt en je telt de trekkers met een,

    sirocco of een cabine dan zijn het 31 die zich niet aan de regels houden van de 142trekkers. het was verder,
    een mooie tocht. bedankt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven