Tonnie Krabben nieuwe prins Belhamels

BELTRUM – Carnavalsvereniging De Belhamels heeft sinds zaterdagavond 2 november een nieuwe leider. Niemand minder dan Tonnie Krabben is uitgeroepen tot prins. Samen met adjudant Martin Bleumink regeren ze over de jubilerende vereniging. Het motto van beide mannen is: ”NoaberNight is heel gewoon, dit jaar zetten wij de toon.” Tonnie en Martin zijn beiden lid van de Belhamels en tevens ook muzikant bij dweilorkest Valse Loch. De opkomst was zeer ludiek. Op het podium stonden zogenaamd de nieuwe hoogheden. Stuk voor stuk werden ze van het podium gestuurd. Totdat er niemand over bleef (zie foto’s). Uiteindelijk sprongen beide muzikanten van hun stoel en werden ze benoemd tot prins en adjudant. Tonnie Krabben is al meer dan 17 jaar lid van de Belhamels. “Hij heeft zich al die jaren zeer verdienstelijk ingezet, vandaar deze benoeming.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4165]

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4168]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Tonnie Krabben nieuwe prins Belhamels”

  1. CV Bacchus feliciteert De Belhamels met het nieuwe prinsenpaar!

    Natuurlijk het prinsenpaar zelf, Tonnie Krabben en Martin Bleumink ook van harte gefeliciteerd.

    Tot binnenkort en carnavaleske groet,
    CV Bacchus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven