Veel bezoekers tijdens Needse preuverije!

NEEDE – Bakkerij Stroet die de grootste speculaaspop presenteert (aan één stuk gebakken), en daarna in stukken hakt en uitdeelt, Berkellandse pizzabakkers (Pizzatrain) die Italiaanse kunsten laten zien, een Eibergse slager en een Needse groenteboer die samenwerken, en onder andere een ballonnenwedstijd en gezellige muziek. De Needse preuverije kan de boeken in als geslaagd. Honderden mensen kwamen zondagmiddag even en kijkje nemen op het Needse Vlearmoesplein. Neede heeft flink promotie gemaakt en dat merkte je aan de reacties van de aanwezigen. “Iedereen sprak vol lof over het nieuwe plein en de ontwikkelingen in het dorp”, zegt Hielke Dijkstra namens de OVN. Nieuwsuitberkelland.nl kwam zelfs een (Ras)echte Eibegenaar tegen. Nou, dat zegt genoeg! (zie video). Dijkstra: ”We willen iedereen bedanken die op zijn manier een steentje heeft bijgedragen aan de opknapbeurt van het centrum. We zetten de schouders eronder en gaan ervoor!”

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4208]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Veel bezoekers tijdens Needse preuverije!”

 1. Gerwin keurslager--Echte Bakker Boenders

  Geweldige middag !! Leuk en gezellig publiek. Goed georganiseerd. Heb genoten ! Neede, succes met jullie mooie plein !

 2. liep erlangs en hoorde toevallig mensen zeggen tegen elkaar,een preuverie moet gratis zijn. wil tegen die mensen zeggen waarom gaan jullie erna toe dan.goede zaak dit voor neede.

 3. @maarten

  gerwin is eingelijk een needenaar.dus had mooi geweest als hij zijn toko ook hier had gehad.

 4. Ik ken ook een stel die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Ook die vonden het te duur. Maar gingen wel. We zouden samen gaan….gewoon een gezellige middag…..na de ballonnen vertelden ze dat ze naar huis gingen wat die hapjes was a, te duur en b, je werd er niet zat van…..man man man…..preuverie…….daar hoef je toch ook niet zat van te worden?
  Normaal zijn ze elke zondag druk bezig zijn waar alle aanbiedingen zijn. En of je daar nu een paar kilometer voor moet rijden…..dat snappen ze dan niet.

  Ik vond het geweldig!!!!! Hopen dat er meerder van dit soort dingen op het mooie plein georganiseerd worden.

 5. IK mis nog een verwarmd bankje met inbankig koelkassie MAARRE UH, ‘kvint ut wel top dat de overtollige voedselvoorraad in haar geheel naar de voedselbank gaat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven