Veel kids bij workshop speculaas maken

EIBERGEN – Ongeveer honderd kinderen hebben woensdag (27 november) tussen 14.00 en 16.00 uur deelgenomen aan een workshop speculaas maken. De kinderactiviteit vond plaats bij Bakker Bart in Eibergen. De kinderen mochten zelf kneden, figuurtjes maken en de koekjes in de oven schuiven. Na het bakken werden de koekjes geproefd. De jonge bakkers werden vergezeld door meerdere zwarte pieten. Die zorgden voor een gezellige sfeer. Er was zelf een ‘knoeipiet’ die continu met meel aan het ‘strooien’ was. Sinterklaas kwam ook nog even poolshoogte nemen (zie foto’s). Hij werd buiten opgewacht door de aanwezigen. Binnen mochten de kids met sinterklaas op de foto. De eigenaar van bakker Bart was zeer tevreden over de activiteit. “We gaan vaker kinderen betrekken bij ons vak. Ze steken er misschien nog wat van op.”

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4238]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Veel kids bij workshop speculaas maken”

  1. Wat een leuk initiatief van eigenaar van bakker Bart .

    Het was fantastisch leuke middag voor onze kleintjes.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven