Zwaar mishandelde (dode) kat gevonden

RUURLO – De politie heeft woensdagmorgen een zwaar mishandelde kat aangetroffen aan de Spijkerdijk in Ruurlo. Het dode dier was gewikkeld in plastic zakken. De dierenambulance heeft het diertje opgehaald. Gert Wissing: “Het was afschuwelijk, foto’s laat ik daarom liever achterwege. We gaan de dode kat straks wassen. Daarna kijken we hoe hij om het leven is gebracht.” De (dieren)politie wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u in de omgeving van de Spijkerdijk iets verdachts gezien? Bel 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zwaar mishandelde (dode) kat gevonden”

  1. Afschuwelijk!!! Hopelijk komen er tips binnen die bruikbaar zijn en wordt degene die dit op zijn geweten heeft gepakt!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven