AD oliebollentest: Batist krijgt voldoende

NEEDE – Bakkerij Batist uit Neede heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen aan de AD oliebollentest. De Needse bakker eindigde op de zeventigste plek ( van de 153). De jury keurde de oliebol niet af. Batist kreeg een 6,5. “Hij is niet vies”, aldus het Algemeen Dagblad. Jan Batist: ”Ik ben dik tevreden met dit resultaat.” Enkele woorden van de oliebollenjury: olie was schoon, prijs is goed, vetgehalte prima. Klein min puntje: De oliebol is niet rond. Batist verwacht aankomende dagen flinke drukte voor zijn kraam. “Onze klanten weten al lang dat de oliebollen lekker zijn.” Het AD heeft 28 december de resultaten naar buiten gebracht. Later vandaag wordt de gehele ranglijst gepubliceerd op de site van de krant. Batist behoort – met zijn succes – tot de beste oliebollenbakkers.

Foto’s NUB:
[nggallery id=4327]

Deel dit artikel:

14 gedachten over “AD oliebollentest: Batist krijgt voldoende”

 1. Gefeliciteerd Jan , met het goede resultaat , tja ouderwetse schep oliebollen worden door de kranten niet meer gewaar deert , maar in tegen stelling tot bollen uit de doseer hebben ze wel veel meer smaak,

  groeten uit Zeeland , en bak van die heerlijke bollen

 2. Tonnie de Bruijne

  Super broer en neef je zus is trots op je
  Wat zou je vader dit geweldig vinden
  Succes met bakken!!!

 3. Mijn broertjes en zusjes zijn gisteren verhuisd naar Scheveningen, maar ze hebben het niet overleefd; ze zijn daar allemaal opgegeten omdat ze zo lekker waren.
  Alleen ik ben er nog, omdat ik de kleinste was. Slik

 4. Elk jaar genieten we van jullie heerlijke oliebollen. Kan geen andere bakker of supermarkt tegenop! En jullie kraampje in de Oudestraat maakt Neede gezelliger!

 5. DE beste en de lekkerste ronde oliebollen vindt je bij bakker boenders in eibergen. geen twijfel mogelijk

 6. @ eibergenaar:

  Heb je alle oliebollen dan geproeft op deze aardkloot en kwam je zodoende tot deze conclusie?

 7. de titel oliebol van het jaar is de eerste dag van 2014 al vergeven aan eibergenaar.van harte gefeliciteerd.

 8. Als inwoner van Eibergen ben ik het niet eens met bovengenoemde Eibergenaar!!! In Eibergen vind je de lekkerste oliebollen bij Bakkerij Schreuder.
  Maar het gaat hier om een mooie score van Bakkerij Batist en dat is toch een felicitatie waard!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven