Borculose huisartsen naar nieuwe plek

BORCULO – Sinds kort is de praktijk van de huisartsen J.J. Gommeren en mw. C.A. Schuffelen verhuisd. De nieuwe locatie is: Graaf Wichmanstraat 35 te Borculo. De praktijk heeft tevens een nieuwe naam gekregen en heet voortaan Huisartsenpraktijk De Berkel. Na 6 jaar tijdelijke huisvesting aan de Spoorstraat, achter de apotheek,  is er een nieuwe plek gevonden voor Huisartsenpraktijk Gommeren-Schuffelen.

Na diverse pogingen om in samenwerking met andere partijen tot een gezamenlijke huisvesting te komen is besloten om zelfstandig huisvesting te kiezen op het terrein van het JW Andriessen. Twee appartementen in de middelste ‘woontoren’ zijn verbouwd tot de nieuwe praktijkruimte.

Om eventuele overlast voor de bewoners van de overige appartementen te beperken heeft de praktijk een eigen toegang met parkeerplaatsen aan de Graaf Wichmondstraat. Zowel de huisartsen als doktersassistentes en praktijkondersteuners hebben hier eigen spreekkamers en werkruimtes. En er is ruimte voor eventuele andere zorgverleners  en diensten in het kader van toekomstige ontwikkelingen.

De ruimtes zijn ingericht naar de moderne eisen en in de kleuren van de nieuwe huisstijl. Deze is passend bij de nieuwe naam ‘Huisartsenpraktijk De Berkel’.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Borculose huisartsen naar nieuwe plek”

 1. wij als patienten van de huisartsen wensen jullie heel veel succes in het nieuwe pand
  ,wij zijn er blij mee wij kunnen nu heel makkelijk binnen komen .Want vooral als je met krukken loopt,
  Een heel fijn 2014 gewenst.namens ons.
  fam.Kaasjager v.d.Bosch

 2. Bennie en Jennie Dieperink

  We wensen jullie een goede toekomst toe in het nieuwe onderkomen en de beste wensen voor 2014.
  Lekker dichtbij voor ons.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven