Drankrijder (32) klemgereden in Eibergen

EIBERGEN – Een 32-jarige man uit Eibergen kon op zaterdag 21 december zijn rijbewijs inleveren nadat hij was betrapt op rijden onder invloed op de Sleedoornstraat. Omstreeks 5.00 uur kreeg de politie een melding van een medewerker van een beveiligingbedrijf. Hij reed achter een auto waarvan de bestuurder waarschijnlijk onder invloed was van alcohol.

In de Sleedoornstraat blokkeerde de beveiliger de auto van de verdachte en wachtte op de politie. Ter plaatse lieten agenten de bestuurder een blaastest afleggen. De bestuurder blies een F (fail), waarna op het bureau een ademanalyse werd afgenomen.

De man blies 990 ugl. Daarop werd zijn rijbewijs ingenomen. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Drankrijder (32) klemgereden in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven