Gaat Cosmo Auto in Neede ook al sluiten?

NEEDE – De geruchten gaan de laatste dagen al door Neede: Cosmo Auto sluit op 1 februari 2014 de deuren. Onze redactie ging op onderzoek uit. We troffen bij het bedrijf aan de Parallelweg een a4tje aan met de tekst: Vanaf heden op deze vestiging geen verkoop meer… (zie foto). Dat zegt nog niets over een definitieve sluiting. Maar een goedlopend bedrijf zonder verkoop?, dat is ook een raar verhaal. We hebben Cosmo benaderd met de vraag of ze gaan sluiten. We hopen dat het bedrijf snel reageert. Misschien zijn de klanten al ingelicht? Heeft u bericht ontvangen. Mail ons dan even.

Eerdere bericht: Garage Schröer Eibergen failliet verklaard

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4322]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Gaat Cosmo Auto in Neede ook al sluiten?”

 1. Hans Toutenhoofd

  Vandaag contact gehad met de chef werkplaats en die heeft bevestigd dat de vestiging per 1 februari in zijn geheel dichtgaat en dat het personeel verhuist naar de vestiging in Lochem. Klanten worden nog nader geïnformeerd.

 2. Ik schrik hier enorm van.
  Na 15 jaar prettige ervaringen met Cosmo, voorheen van Lochem en medewerkers.
  Hoop dat het niet waar is.

 3. Beetje vreemde nieuws site is dit. Er wordt iets gemeld zonder te weten wat er aan de hand is. Iedereen mag reageren en zo krijg je de meest vreemde dingen.
  Vraag zelf na en publiceer dat wat, geen grote moeite tch lijkt me.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven