Haarlo: Bijzondere ‘oud en nieuw-viering’

HAARLO – Inwoners van Haarlo hebben zondag al vroeg ‘oud en nieuw’ gevierd. Tijdens het evenement ‘Keuveln bie ,n Kasboom’ stonden Diny en Wim Ellenkamp (ex-supermarktondernemers) centraal. Ze hebben jarenlang een belangrijke taak vervuld in het kerkdorp: het runnen van de ‘Spar’ supermarkt. De winkel is recent tegen de vlakte gegooid en maakt plaats voor nieuwbouw. Diny en Wim werden op deze plek door diverse mensen in het zonnetje gezet. Zo ook door ProWonen – die de nieuwbouwplannen gaat uitvoeren. Ze kregen een passend cadeau (zie foto). Ook kreeg het nieuwe tijdperk aandacht. Er werd veel gesproken over de woningen. Op het braakliggend terrein (waar de nieuwbouw gaat plaatsvinden) is een ijsbaan gebouwd. Kinderen vermaakten zich prima. Het gezellig samenkomen – op de veelbesproken plek – sprak velen aan. Vele ‘hapjes en drankjes’ werden zelf gemaakt.

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4288]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Haarlo: Bijzondere ‘oud en nieuw-viering’”

  1. Het was mooi om dit voor jullie te doen , we hebben allemaal genoten , en de kinderen kunnen de hele week nog schaatsen , dus geniet er nog van

  2. Wim en Diny wat leuk dat jullie zo in het zonnetje gezet zijn.
    Groeten, oud Spar collega,s oet Nee. Klaske en mans koster

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven