Haarlo krijgt een nieuwe ijsbaan in kern

HAARLO – In Haarlo wordt op 12 december een nieuwe ijsbaan aangelegd. De baan komt op de plek waar voorheen de winkel van Ellenkamp heeft gestaan (Borculoseweg met de Wolinkweg).  ProWonen, stichting Zomerfeesten, Haarloo’s Belang en IJsvereniging Haarlo gaan de ijsbaan bouwen. Op 15 december om 12.00 uur wordt de baan officieel geopend (tijdens ‘Keuveln bie ,n Kasboom)’. Tot 22 december kunnen kinderen schaatsen op de ijsbaan.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Haarlo krijgt een nieuwe ijsbaan in kern”

  1. Een leuk initatief!! zo word deze locatie toch nog nuttig gebruikt! Bewoners blij/ kinderen blij.. kortom iedereen blij!!
    Als ze ook nog zorgen voor koek en zopie is het feest compleet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven