Jezus, Maria, en Jozef ‘rusten’ in Haarlo

HAARLO – Een kerststal anno 2013! Die is sinds enkele dagen te vinden in Haarlo. De moderne houten beelden (kindeke Jezus, Maria, Jozef en de dieren) trekken veel bekijks. Heel wat mensen stappen even uit hun auto of van de fiets om foto’s te maken. De kerststal is te vinden aan de Borculoseweg (voor de woonkerk van Ronald Olthof en Sofie Suiker). Niet alleen de beelden hebben de aandacht, ook de versierde kerstbomen aan de Voshaarweg zien er prachtig uit. Elke boom heeft een verhaal… De Voshaarweg wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. NUB is benieuwd of er nog meer straten versierd zijn in Berkelland? Maak foto’s en stuur ze naar [email protected]. Ook zijn we niet beroerd om even aan te komen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4270]

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jezus, Maria, en Jozef ‘rusten’ in Haarlo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven