Jongen (21) mishandeld door vier knapen

EIBERGEN – In de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 december hield de politie vier mannen aan na een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in Groenlo. Er was ruzie ontstaan nadat een 21-jarige man uit Eibergen zou zijn uitgegleden en daarbij tegen een andere man, een 17-jarige man uit Winterswijk, zou zijn aangekomen. Er zou vervolgens over en weer zijn geslagen.

Even later kwamen de mannen elkaar weer tegen waarbij de Eibergenaar door dezelfde man en drie anderen zou zijn geslagen en tegen het hoofd getrapt. Naast de 17-jarige man werden aangehouden: een 21-jarige man een 23-jarige man en een 19-jarige man, allen afkomstig uit Winterswijk.

De politie is voor het onderzoek nog op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jongen (21) mishandeld door vier knapen”

  1. Vrolijk kerstfeest ….. waarom altijd dat zinloze geweld?
    Kunnen mensen dan helemaal niets meer normaal oplossen.
    Erg kansloos weer..chapeau voor onze feestbeesten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven