Kent u de baby-fotograaf uit Eibergen al?

EIBERGEN – Elke fotograaf heeft zijn voorkeur. De één is dol op natuur en de andere maakt graag kiekjes tijdens evenementen. Maar er zijn ook fotograven die zich specifiek richten op babyfotografie. Marjolein Verkroost (22) uit Eibergen is er daar één van. Marjolein heeft de studie ‘fotografische vormgeving aan de fotovakschool’ succesvol afgerond. Sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf opgericht aan de Grotestraat 68. ”Omdat ik dol ben op kinderen, is kinderfotografie iets waarin ik mezelf heb gespecialiseerd. Mensen met een pasgeboren baby’tje kunnen ook bij mij terecht voor een Newborn Shoot. Naast kinderen fotografeer ik ook in opdracht, bijvoorbeeld; families, dieren, bedrijfsreportages en producten”, vertelt Marjolein. De Eibergse fotograaf heeft al enkele shoots achter de rug (zie foto’s).

”Mijn passie voor fotografie is in de periode van de wegwerpcamera´s ontstaan. Ik had er vroeger altijd één bij mij en vond het geweldig om foto’s te maken! Toen de digitale camera’s op de markt kwamen, is mijn fotografieverhaal pas echt begonnen. Het digitale systeem maakte het voor mij mogelijk nog meer foto’s te maken dan ooit te voren. Om meer te leren over de mogelijkheden van de fotografie, volgde ik vanaf 2009 een HBO-opleiding aan de fotovakschool te Apeldoorn. Niet veel later besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken.”

Wie meer wil weten over Marjolein Verkroost kan kijken op de site www.marjoleinverkroost.nl. Ook haar portfolio en biografie is daar te bewonderen.

[nggallery id=4318]

 

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Kent u de baby-fotograaf uit Eibergen al?”

  1. ze is echt een topper!!! Heeft voor mijn gezin en mijn webshop foto’s gemaakt. Maar stuk voor stuk topkwaliteit!

    Marjolein veel succes!

    Groetjes Bianca

  2. Marjolein is een jonge talentvolle fotograaf die een eigentijdse kijk heeft op fotografie en het eventueel bewerken van foto’s. Ze weet de essentie van het product te vinden en vast te houden. Ze weet bewerking op zo’n manier toe te passen dat de puurheid van de foto bewaard blijft, wat in mijn ogen van essentieel belang is voor foto’s van je kind. Jong talent dat goed op weg is!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven