Meergaarden doelwit van brandstichting

EIBERGEN – Het had allemaal heel anders kunnen aflopen. Maar door het adequaat handelen van een personeelslid van de Meergaarden bleef het vanmiddag (23 december) gelukkig bij een containerbrand. De medewerker bedacht zich geen moment en duwde de brandende container de straat op. “Hij stond onder de luifel van het gebouw en vlak naast een houten schutting. Dit had heel anders kunnen aflopen”, aldus de politie ter plaatse. Tegen 15.40 uur moest de brandweer naar het verzorgingstehuis komen om de brand te blussen. De vlammen waren snel onder controle. Na de brand werd er nageblust met een speciaal schuim (zie foto). Politie Berkelland weet bijna honderd procent zeker dat het om brandstichting gaat. “Mogelijk door vuurwerk. We gaan de zaak onderzoeken. Hopelijk hebben getuigen wat gezien.” Bel voor tips naar 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4313]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Meergaarden doelwit van brandstichting”

  1. Brandstichting op klaarlichte dag ??????
    Kan het niet gewoon zo zijn dat een medewerker iets weg gegooit heeft waarin iets smeulde ofzo

  2. Als “de Meergaarden” dan toch op zoek moet naar een andere container waarom geen metalen bak ?. Kunststof maakt het alleen maar erger.

  3. dusseldorp de oplossing dichtbij heeft zat van die containers op voorraad. vandaag gebeld met een paar dagen in huis….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven