Midwinterhoorn-wandeling blijft in trek!

BELTRUM – Waarom zijn de midwinterhoornwandelingen in Berkelland nog steeds in trek? ”Ik denk dat de gezelligheid en de gemoedelijke sfeer de mensen aantrekt”, zegt Dennis Meijer namens Midwinterhoorn Bloazers ’t Slat. De groep heeft afgelopen zondag een tocht georganiseerd in het buitengebied van Beltrum. Vele wandelaars namen deel aan de tochten van vijf en tien kilometer. De mensen die de eerste route wilden wandelen werden halverwege per bus afgezet (zie foto). De meesten kozen toch wel voor de lange wandeling. Langs de route stonden meerdere midwinterhoornblazers opgesteld. De blazers van ’t Slat kregen hulp van blaasgroepen uit omliggende plaatsen. Denk aan Ruurlo, Eibergen en Neede. Na afloop werden de wandelaars verrast met erwtensoep en lekkere broodjes. Fotograaf Truus Stotteler was van de partij (zie onderstaande repo).

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4266]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Midwinterhoorn-wandeling blijft in trek!”

  1. Het was een erg leuke tocht ,het was voor ons de allereerste keer en vonden het erg mooi het ritje met de bus,erg leuk idee,
    Ook de verzorgings posten onderweg ook heel goed
    Ga zo door en tot volgend jaar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven