Nardy Forkink is Clubheld van Berkelland

EIBERGEN – Meer dan 3 miljoen Nederlanders staan altijd klaar voor hun club, vereniging of stichting. Deze vrijwilligers steken veel tijd en energie in werkzaamheden zoals de organisatie van de Grote Clubactie binnen hun vereniging. Zij doen dit met liefde en plezier en vragen hier niets voor terug. Reden genoeg voor de Grote Clubactie en sponsor Opel om op zoek te gaan naar de Clubhelden van Nederland.

Vanaf november kon een vrijwilliger genomineerd worden voor Clubheld. De stemgever maakte kans op mooie prijzen. zoals een gastronomisch weekend voor twee, een iPad inclusief houder voor in de auto en nog veel meer. Voor deze regio is Nardy Forkink Clubheld geworden. Nardy is actief bij gymvereniging Odival in Eibergen. Zij ontving bij de symbolische bedraguitreiking van de Grote Clubactie een oorkonde en een bos bloemen.

Tijdens een zeer exclusieve dag bij Feyenoord in Rotterdam in april 2014 zullen deze Clubhelden in het zonnetje worden gezet. Daarnaast maken zij ook nog eens kans om Clubheld van het jaar te worden. Dat is de ultieme beloning voor alle inzet die een Clubheld toont. Bovendien rijdt de Clubheld van het jaar een jaar lang gratis in een Opel Cascada cabrio.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nardy Forkink is Clubheld van Berkelland”

  1. Wat een geweldig nieuws! “Onze Nardy” is absoluut een clubheld voor ODIVAL! Samen met vele andere vrijwilligers houden zij onze vereniging in stand. Namens het bestuur bedank ik iedereen en in dit geval in het bijzonder Nardy voor al hun inzet voor ODIVAL! Hartelijk bedankt aan de sponsor Opel die aandacht schenkt aan het werk dat vrijwilligers doen.

    Isabelle ten Barge
    Voorzitter ODIVAL

  2. cor van der Kolk

    Nardy van harte proficiat met je behaalde nominatie als clubheld van Berkelland. Groeten Cor.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven