Flinke schade aanrijding Groenloseweg

EIBERGEN – Bij een ongeval op de Groenloseweg N18 in Eibergen is maandagmorgen 2 december flinke schade ontstaan. Twee voertuigen kwamen ter hoogte van het stoplicht bij de Ruiterweg met elkaar in botsing. De bestuurder van de zwarte BMW is met nekklachten naar het ziekenhuis in Winterswijk overgebracht. Het verkeer op de N18 had enige tijd hinder van het ongeval. Al het verkeer richting Groenlo werd over het industrieterrein omgeleid. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4245]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Flinke schade aanrijding Groenloseweg”

  1. al het derde ongeval in nog geen half jaar tijd, waarom staan er eigenlijk nog stoplichten, de helft let er toch niet op

  2. Als reactie op Guido en Maarten. Dit is wat ik heb gehoord wel degelijk Eibergen. Voordat gemeente Berkelland is ontstaan was zelfs een deel van dat industrieterrein een onderdeel van Eibergen, wat nu dus onder de gemeente Oost Gelre valt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven