‘Ruurlo heeft de verlichting goed op orde!’

RUURLO – Wijkagent Eddie van Melis is trots op Ruurlo. Bijna iedereen had donderdagavond – tijdens een grote verlichtingscontrole – de boel op orde. Zes automobilisten en vier fietsers kregen de mogelijkheid om hun verlichting te laten repareren. Medewerkers van autobedrijf Ruesink en fietsenmaker Fokkink stonden klaar op de kapotte lampjes – tegen kostprijs – te vervangen. Verder werden er weinig bekeuringen uitgedeeld: Een onverzekerde auto, en het voeren van geen enkele verlichting. De jaarlijkse controle werd bijgewoond door Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond. De meeste mensen hadden begrip voor de controle. Van Melis: “Het is voor hun eigen veiligheid. Tijdens de donkere dagen is het belangrijk dat de verlichting goed werkt. Daarom is de controle ook nu gepland.” Aankomende tijd gaat de wijkagent ook ’s morgens controleren in Ruurlo.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4283]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Ruurlo heeft de verlichting goed op orde!’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven