Botsing bij wegversmalling Stationsweg

persbureau-ginopress_img_0955-copyNEEDE – Aan de Stationsweg zijn dinsdagmorgen twee auto’s in botsing gekomen. Beide bestuurders reden tegelijk door een wegversmalling. Één van de bestuurders is ter plaatste door het ambulance personeel geholpen. Volgens omstanders was dit het zoveelste ongeval in deze wegversmalling.
[nggallery id=4249]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Botsing bij wegversmalling Stationsweg”

 1. Hopelijk gebeuren er nog veel meer ongevallen ( zonder letsel natuurlijk) zodat de wegbeheerders eindelijk iets aan deze krankzinnige obstakels doen. Wat voor ambte(naar)tje bedenkt zo iets nou?

 2. Het is ook een waardeloze wegversmalling daar iedereen wil er kosten wat kost als eerste langs en dat kan nou eenmaal niet.

  Rob

 3. Wanneer halen ze die ondingen een keer weg. Bij deze wegversmallingen geldt het recht van de brutaalste. Dit lijkt me geen veilige verkeerssituatie.

 4. het zal best zijn dat er vaker een aanrijding heeft plaatsgevonden en vele zullen er nog volgen
  zeker vanwege het feit dat die obstakels wel verdomd slecht worden onderhouden wat de zichtbaarheid (zie foto) niet ten goede komt
  word dus tijd dat de gemeente hier zijn verantwoordelijkheid voor neemt

 5. rij normaal dan gebeurt er niets. Maar dat is vaak het probleem in dit soort straten. Zonder obstakels wordt er gereden als idioten en dat met al die schoolkinderen op straat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven