Schuur in vlammen aan Bronkhorstkamp

EIBERGEN – Donderdagmiddag 12 december heeft er aan de Bronkhorstkamp in Eibergen een uitslaande schuurbrand gewoed. De spuitgasten van post Eibergen en Neede werden tegen 14.15 uur gewaarschuwd. De brand was in de weide omtrek te zien. Er hing een flinke rookpluim boven Eibergen. De brandweermensen hadden het vuur snel onder controle. Helaas waren de vlammen zo heftig dat de schuur niet meer gered kon worden (zie foto’s en video). Politie Berkelland kwam ter plaatse om de straat af te sluiten. Omstanders (vooral veel schoolkinderen) werden meteen op afstand gehouden. Over de oorzaak van de brand kan de bevelvoerder van Eibergen niet veel vertellen . “Waarschijnlijk is de brand ontstaan bij de buren. Maar onderzoek moet dat uitwijzen.” De spuitgasten waren een tijdje bezig met het opruimen van de slangen. Daarna gingen ze weer richting de kazerne.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4281]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Schuur in vlammen aan Bronkhorstkamp”

  1. De brandweervrijwilligers van Neede werden wel opgepiept, maar kwamen niet ter plaatse. Vuur was snel onder controle. Dus back-up…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven