Twee gewonden na botsing met lesauto

BORCULO – Bij een ongeval op de kruising Ruurloseweg met de Rondweg (N315) in Borculo zijn dinsdag 17 december aan het begin van de avond (18.15 uur) twee gewonden gevallen. Ze zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een auto die de Rondweg over wilde steken zag een van rechts komende auto over het hoofd. Na de aanrijding schoof de oversteker onder een lesauto die de Rondweg op wilde draaien richting Ruurlo. De ravage ter plaatse van het ongeval was groot (zie foto’s). De brandweer van Borculo heeft ter plaatse het verkeer geregeld en het wegdek gereinigd. Alle drie de betrokken voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf Iliohan. Politie Berkelland kwam ter plaatse voor onderzoek. Ook werden er diverse getuigen gehoord.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4300]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Twee gewonden na botsing met lesauto”

  1. Lijkt me niet dat het verhaal klopt. Het lijkt alsof de staioncar op de voorrangsweg reed en de lesauto de weg op kwam draaien.

  2. Wij met de lesauto stonden te wachten op een auto die van Neede kwam, deze werd over het hoofd gezien door een bestuurder die het kruispunt recht over wilde steken

    Dit is de situatie hoe het gebeurd is

    Vriendelijke groet,

    Bas Bais
    Verkeersschool Rob en Nel

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven