Veel animo voor midwinterfestijn + foto’s

NEEDE – De twaalfde editie van het midwinterfestijn is zeer geslaagd. Honderden mensen kwamen afgelopen weekend even een kijkje nemen. Er was van alles te zien en te beleven in de Needse sporthal. Vooral verengingen en ondernemers hadden een standje afgehuurd. Crescendo maakte kerststukken, het IVN vertelde over de prachtige natuur in Berkelland, de dames van bloemenwinkel Bouwmeester waren bezig met mooie bloemcreaties, er was live muziek, en kunstenaars lieten hun werk zien. Dit waren nog maar enkele ingrediënten. De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op het festijn. Beide dagen – zaterdag en zondag – werden druk bezocht. Fotograaf Wim Stevenhagen nam voor NUB een kijkje (zie hieronder). Hij maakte een prachtige foto-reportage.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4265]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Veel animo voor midwinterfestijn + foto’s”

  1. ik was er geweest vond het niet meer zo leuk want het was beetje saai het was vroeger wel leuker dan dit jaar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven