Vuurwerkshow dit jaar bij gemeentehuis

BORCULO – Knallen met spraakmakende acties en kortingen bij de winkeliers in Borculo. Bij de oprichting van Jongeren Events Borculo (JEB) dit voorjaar werd die doelstelling benadrukt. Dat wordt nu wel heel letterlijk genomen. Het ‘knallen’ begint op vrijdag 13 december met een gratis vuurwerkshow in het centrum van Borculo.

De vuurwerkshow is een gezamenlijk initiatief van Jongeren Events Borculo (JEB) en de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De gratis demonstratie wordt verzorgd door Willems Sierbestrating en gaat op vrijdag 13 december om 20.00 uur van start voor het gemeentehuis in Borculo. Het is die avond koopavond. Iedereen is van harte welkom. “Naast een spectaculaire show is het ook de ideale mogelijkheid om te zien welk vuurwerk je beslist moet hebben om het jaar uit te knallen”, zegt Wouter Schuurman, één van de initiatiefnemers van JEB.

Het attractieve evenement is onderdeel van verschillende acties in december. Want in navolging van ‘het zelf in een Ferrari door Borculo rijden’ komt JEB samen met de BOV deze maand met interessante acties voor het winkelend publiek. Vanaf vrijdag 13 december tot het einde van het jaar kunnen rode ‘knalmunten’, die sinds 18 november worden uitgedeeld, worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers. Elke winkel houdt in de knalperiode een eigen (wisselende) actie.

“Houd de JEB facebookpagina (www.facebook.com/JongerenEventsBorculo) in de gaten voor like en winacties en de al aangekondigde ‘knalacties’ van de winkeliers en probeer in de tussentijd nog wat JEB munten te bemachtigen”, adviseert Wouter Schuurman.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vuurwerkshow dit jaar bij gemeentehuis”

  1. vuurwerk het zou gewoon verboden moet worden. Als je geld wilt weggooien dan moet je die rotzooi kopen

  2. @borculoer denk je nou echt dat ik naar borkulo kom voor dat beetje vuurwerk. Dat bewuste borkulooo maakt al meer kapot dan je lief is

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven