Waterleiding gesprongen aan Bergstraat

NEEDE – Bewoners aan de Bergstraat in Neede zitten al een tijdje zonder water. Zaterdagmorgen 7 december is er in de straat een leiding gesprongen. Tegen 8.45 uur werd de lekkage opgemerkt door ondernemer René Kwakkel. “Ik was mijn hond aan het uitlaten. Toen ik naar buiten liep zag ik dat de straat blank stond. Ik heb meteen naar Vitens gebeld.” Medewerkers hebben de (aanvoer)leiding afgesloten en zijn nu op zoek naar de oorzaak. Aan twee kanten van de weg wordt gegraven. Hoogstwaarschijnlijk zit de lekkage onder het asfalt. De asfaltzaag staat al klaar (zie foto). Als het asfalt eruit moet wordt de weg afgesloten. Hoelang de werkzaamheden gaan duren is onbekend. Ook over de oorzaak kan Vitens nog niets melden. De buurt heeft de hele dag geen water.

[nggallery id=4262]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Waterleiding gesprongen aan Bergstraat”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven