Win uw aankoopbedrag terug bij Willems

Door Redactie op 27-12-2013

vuurwerk-willemsBORCULO – Willems heeft de afgelopen jaren heel veel acties gehad. Elk jaar geven ze op Facebook honderden euro’s aan deel like en win acties weg. Maar ook in de winkel is er altijd iets te winnen, want waar er vorig jaar nog een ‘prijzenrad’ was hebben ze nu weer een nieuwe actie. U kunt uw volledige aankoopbedrag van al uw vuurwerk teruggestort krijgen op uw bankrekening. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste aantal kanonslagen in een vaas te raden. Deze vaas staat bij Willems in de vitrine tussen het vuurwerk. Ook de mensen die al lang voor besteld hebben kunnen nog mee doen voor deze prijs. Bij het ophalen van je vuurwerk vul je het aantal kanonslagen die in de vaas zitten in, je postcode, huisnummer en je bon nummer. Behoor jij tot de gelukkige die gewonnen heeft dan krijg jij je volledige aankoopbedrag terug.

Hoe meer je haalt hoe meer je kunt winnen. Willems heeft deze actie gelimiteerd tot maximaal vijf winnaars, zijn er meer mensen die exact het juiste aantal geraden hebben, dan worden er hier vijf uit geloot. Willems is ook uniek in hun gratis vuurwerk actie. De meeste winkels geven wel gratis vuurwerk of kortingen weg tijdens de voorverkoop, zo ook Willems maar zij gaan nog een stap verder en geven ook tijdens de dagverkoop gratis vuurwerk weg.

Dit zijn andere potten maar zeker een leuk extraatje voor de mensen die te laat waren met voorbestellen. Zo maken wij onze slogan meer vuurwerk voor minder geld echt waar aldus André Willems.

Reacties

Gewoon verbieden dat KLOTE vuurwerk. Onze katten staan doods angsten uit. Laat het op een centrale plaats door de gemeente regelen

Onno | 28-12-13 | 11:36

het is gewoon een lokkertje trap hier niet in. Gewoon verbieden die rotzooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eibergenaar | 28-12-13 | 15:58

Verbieden die troep. Kost de burger klauwen vol geld (lichamelijke- en materiele schade). Heb ik het nog niet eens over de angst bij dieren en sommige mensen. Eventueel alleen op een centrale plaats voor lui die niet zonder kunnen.

Theo | 28-12-13 | 20:12

ga lekker op de hei zitten heb je er ook geen last van
al dat geklaag over dit en dat mensen bepalen zelf wel of ze er in trapen ja of nee klaagers

burger van borculo | 29-12-13 | 10:56

Lekker knapp’n!!! Hoe harder hoe beter!!

Frank M | 29-12-13 | 18:43

Al dat geklaag over vuurwerk ook altijd. Er wordt al tijden gezeurd voor dat het ook nog maar te koop is (illegaal vuurwerk is al verboden daarom is het illegaal). Ik mag graag een paar mooie potten om 12 uur ‘s nachts afsteken, in vind het een mooie traditie. De overlast is bijna altijd van illegaal en of misbruik van vuurwerk. Maar hier wordt niets aan gedaan… Laten we drank in het algeheel ook maar gaan verbieden dat geeft ook veel overlast en kost jaarlijks veel meer levens en geeft veel vuurwerk ongelukken. Ik houd van vuurwerk de klagers misschien ook van een pilsje. Laten we beide niet verbieden maar het misbruik tegen gaan.

Vuurwerk liefhebber | 29-12-13 | 18:50

Carbid is toch veel mooier!

EggMountains | 29-12-13 | 21:46

Mensen die geen huisdier hebben, weten dus niet wat het is om weken te moeten leven met die knallers. Hier in Neede is het begin September al begonnen met knappen. Vind 1 dag in het jaar geen probleem, maar als je er wat van zegt, krijg je een grote bek. Zolang hier ook nog materiaal schade bij komt kijken, wat dus zowel Neede al Eibergen geconstateerd is, ben ik van mening, dat dit georganiseerd moet worden door profs en anders gewoon compleet verbieden of hogere straffen. Word elk jaar van kwaad tot erger.

Vuurwerkverbod | 30-12-13 | 20:56

wil ff reageren op vuurwerkverbod.weet je wat het is als jezelf geen huisdieren hebt,maar het hele jaar wel last van andermans huisdieren hebt?????nie plesant kan ik je vertellen.ik kies bewust voor geen huisdieren om er geen last van te hebben.maar dat wil ik dan ook niet van een ander.ben het erwel mee eens dat er alleen mag worden geknald op oudjaarsdag.

fijne jaarwisseling

piet | 30-12-13 | 21:20

@ vuurwerkliefhebber> mensen die een huisdier hebben, waaronder ondergetekende, moeten zich eens goed beseffen dat een huisdier het gedrag van het baasje kopieert. Dus als je bij elke knal loopt te foeteren of onrustig naar het raam loopt, wordt jouw huisdier ook onrustig. Opsluiten in een andere ruimte “omdat het daar zo lekker donker is” heeft ook geen zin. Dan creëer je enkel een onbekende en niet vertrouwde omgeving voor het beest. In september al knallen vind ik nu ook van de zotte, maar ach: ik ben zelf ook jong geweest! Hedenavond in Eanske om 18.30 in prima overleg en tot vermaak van de buren een minishowtje siervuurwerk weggegeven. Ik blij, buren blij en hond blij (die was buiten om te kijken).

Fijne jaarwisseling toegewenst en groeten,

Ex-Berkellander

Jansen | 31-12-13 | 00:52

Excuus, berichtje was geadresseerd aan “vuurwerkverbod”, niet aan vuurwerkliefhebber.

Jansen | 31-12-13 | 00:52

Piet, ga hier even alle mensen over 1 kam scheren. Het gaat erom dat vuurwerk pas op oudjaarsdag mag worden afgestoken. En niet half september. Als je last hebt daarvan, moet je daar een klacht over schrijven na de gemeente, maar weet wel dat 90% van de mensen het netjes opruimen en proberen dat een dier stil is. Maar een dier is een dier en daar kan je niet alles aan doen. Vuurwerk wel, want dat word door een menselijkdier gedaan.

Vuurwerkverbod | 31-12-13 | 01:12

Er mag alleen op oudejaarsdag worden geknalt, daar is geen verder verbod voor nodig. Overtreders houd je met een verder verbod niet tegen.

wim | 31-12-13 | 12:44

Klagers moeten ze verbieden…De koe vergeet zelf vaak dat die kalf is geweest… Ik heb huisdieren en die hebben er geen last van… Dit is echt een traditie wat bij Nederland hoort… Voordat je een huisdier koopt dan weet je toch waar je aan begint??? Elk jaar begint het eind November al met knallen, en dat is de laatste 25 jaar niet anders geweest ! Het heeft ook met persoonlijkheid te maken, klagers zijn snel geirriteerd. Als ik een grote knal hoor dan lach ik soms in mezelf. Ben het er wel mee eens dat ze geen vernielingen moeten aanrichten. Ik wens alle azijnpisser dus geen gelukkig nieuw jaar!

Voor de rest wie wel positief is, GELUKKIG NIEUWJAAR!! HAHA

Wouter | 31-12-13 | 14:12

Het probleem zit dus bij vuurwerk wat al in september begint dat is niet mijn mooie legale pot op oudjaarsdag. Maar al een reeds verboden ding. Mijn pot verbieden lost het grote probleem van af september niet op…Mijn kat is overigens niet bang voor vuurwerk en kijkt door het raam vol nieuwsgierig onweer daar in tegen vindt ze maar niets… Er is nog geen dier overleden aan onweer of vuurwerk. Ook geen mens aan te weinig nachtrust door de blaffende hond van de buren. Accepteer en respecteer elkaar is meer… Dat betuttelende gezijk…

Vuurwerkliefhebber | 01-01-14 | 00:44

Zal vast geen dier zomaar zijn overleden aan vuurwerk. Wat vuurwerkverdbod zegt is immers wel waar. Waarom al vuurwerk afsteken in September? Hij zegt ook dat 1 dag in het jaar geen probleem is. Maar door acties zoals deze man hier van bedrijf Willems doet, is hetzelfde dat de grolsch gratis kratten bier gaat verloten. Dus eigenlijk is dit een stimulans en zul je gewoon moeten verbieden. Al dat vuurwerk kost de schatkist jaarlijks bijna 100 miljoen. En dan hebben we het nog niet eens over de rommel die elke gemeente moeten opruimen. Dan hebben we de hulpdiensten nog niet eens meegerekend. Ik heb dan helemaal geen probleem met vuurwerk, maar sommige mensen kunnen zich wel aanpassen en gewoon het op 1 dag houden. Die gene die het eerder afsteekt, simpel weg een boete van 250 euro ofzo. Dat zijn gewoon regels en is niks zeurderij aan. Sommige mensen hebben nu eenmaal dieren die er niet tegen kunnen. EN Piet ga even andere domme reacties geven, want dat jij geen huisdieren hebt om welke reden dan ook, moet jezelf weten, maar ga niet zulke onzin uitkramen.

rik | 01-01-14 | 15:44

@ Rik.

Die schades en opruimen is toch goed voor de werkverschaffing. Dat is toch allang betaald door de burger…Anders kopen ze er weer een te vele luxe interieur voor het gemeentehuis oid.

Je vergeet het gewone vandalisme wat het hele jaar gewoon doorgaat,dat bedrag ligt misschien wel iets hoger.

En uitrukken van hulpdiensten? Weet je hoe vaak er jaarlijks loze meldingen zijn? Daar valt oudejaarsdag in het niets bij!

Piet heeft toch gelijk over die huisdieren. Ik erger me aan hondenstront onder de voeten omdat een aso honden bezitter dit niet heeft opgeruimd. Ik erger mij aan die stinkende kattestront in de tuin. Goede baasjes ruimen de stront op en laten katten binnen, die dat niet doen zijn tokkies en ook gelijk de mensen die klagen.

Ga maar klagen over hoeveel geld de overheid naar andere landen geeft, dat zijn miljarden..

Wouter | 02-01-14 | 13:43

Copyright © 2023 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Nicole Tekent (Koopman) laat u zien hoe een pasteltekening wordt gemaakt in Het Filter op Natuurpark Kronenkamp
NEEDE - Altijd al willen weten hoe een tekening met pastelpotloden wordt gemaakt? Op vrijdagmiddag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur is Nicole ......
Lees verder »

Genomineerden Beste Boek Achterhoek en Liemers bekend
BERKELLAND - Wat is het Beste Boek van Achterhoek en Liemers dat in 2022 is uitgebracht? De vijf genomineerden voor de titel zijn bekend. Het zijn – i......
Lees verder »

Thema-avond over vleermuizen bij De Huve in Eibergen
EIBERGEN - IVN/KNNV Oost-Achterhoek houdt woensdag 8 februari een thema-avond over vleermuizen. Spreker is die avond in De Huve aan de Grotestraat 52 ......
Lees verder »

Bloemschiklessen bij Groei & Bloei Berkelland
BERKELLAND – Begin februari beginnen bij Groei & Bloei Berkelland weer de bloemschiklessen. Men hoeft geen lid te zijn van Groei & Bloei Berke......
Lees verder »

Ester van de Haar nieuwe directeur Cultuur Oost
BERKELLAND - De Raad van Toezicht van Cultuur Oost, de Gelderse adviesorganisatie op het gebied van kunst en cultuur, maakt vandaag bekend dat Ester ......
Lees verder »

Extra voorstellingen Stokkums Toneel
REGIO - Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten, heeft het Stokkums Toneel besloten om een extra voorstelling te geven op: Vrijdag 3 & zate......
Lees verder »

Filmavond in Beltrum
BELTRUM - Op dinsdag 21 maart om 19.30 uur vertoont de Commissie Ontmoeting & Inspiratie de film Lion, in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk......
Lees verder »

6 tips voor een nieuw interieur in huis
BERKELLAND - Nieuw interieur in huis kan het design nieuw leven inblazen en het laten voelen alsof de woning net helemaal opnieuw is gebouwd. Deze ze......
Lees verder »

Crescendo Neede presenteert: Thank you for the music
NEEDE - Op zaterdag 11 februari geeft het orkest van Crescendo Neede, in samenwerking met de Twentse Politie Kapel, een concert in de Grote Kerk in Ne......
Lees verder »

Jaarlijkse subsidie aanvragen dienen vóór 31 maart bij de gemeente binnen te zijn
BERKELLAND - De jaarlijkse subsidieaanvragen voor muziek, zang, dans, toneel, dorpsböke, jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sport en vorming en educ......
Lees verder »

Geesterens Belang start met inloopspreekuur
GEESTEREN - Als dorpsbelangen vereniging heeft Geesterens Belang een tweeledig doel. Zij wil graag de tradities en de authenticiteit van het dorp besc......
Lees verder »

GroenLinks Berkelland zoekt kandidaten voor het ‘Groene Lintje’
BERKELLAND - GroenLinks Berkelland wil met het uitreiken van een Groen Lintje organisaties of mensen die zich sterk hebben gemaakt voor duurzame ......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen neet te volgen
NEEDE - Heb ie dat ok wal es dat ie der niks mear van snapt? Noe volgt een paar onnavolgboare berichten oet `t dagelijks nieuws. Rutte stelt 100 milj......
Lees verder »

Fratsen dagje oet
NEEDE - Ik was deur VIOS oet e neudigt um eens een keartje met te goan as sponsor van disse mooie vereniging noar FC Twente. Fantastisch natuurlijk w......
Lees verder »

Fratsen wat een gedoo
NEEDE - De prieze van gas en stroom riest de panne oet. Wat leu kunt `t neet mear betalen allemoale,wat een nare toestand. Noe krieg ie allerlei tips......
Lees verder »

Fratsen kamelen
NEEDE - Dreuge,dreuge,dreuge op `t moment dat ik dit schrief heb wij net oetgerekend onder de jammarkt een buitje ehad. Was nog ens neet zovulle en zo......
Lees verder »

NUB TV

Boeren feliciteren FrieslandCampina in Borculo met verjaardag


BORCULO – De zuivelfabriek van FrieslandCampina in Borculo bestaat 125 jaar, wat reden was voor Achterhoekse melkveehouders om woensdagochtend langs te komen met een bloemetje én een feestelijke banner. De boeren, die als lid onderdeel zijn van het internationale bedrijf, hopen zo de banden aan te halen. “Een mooi moment vanuit de boeren die bij ons zijn aangesloten”, vindt locatiedirecteur Eric Hassink.

“We zijn hier ooit begonnen met een boterfabriek, later kaas, en uiteindelijk is het uitgegroeid tot wat je nu ziet staan.” Behalve een felicitatie, was het voor de boeren een manier om de banden aan te halen. Volgens Gerbert Boenink, voorzitter van de districtsraad van het bedrijf in de Achterhoek, is dat nodig: “De verbinding tussen de leden en de mensen die hier werken is minder geworden. Vroeger werkten de zonen en dochters allemaal in die fabriek. Wij willen die verbinding terugbrengen.” De locatiedirecteur herkent het verhaal. “Ik denk dat de band in het verleden misschien wel hechter geweest is, toen was het echt lokaal gericht”, zegt Hassink. “Het bedrijf is internationaler geworden, misschien zijn we ook wel wat uit elkaar gegroeid, maar de contacten zijn nog steeds goed.” Boenink: “In een coöperatie is net als in een familie veel discussie, er zijn continu mensen die iets vinden. In globaliteit zijn mensen tevreden, maar er zijn ook zeker kritische leden, dat is goed.”

‘Gezonde toekomst’
Hoewel er vanwege de stikstofcrisis bij sommige veehouders zorgen zijn over de toekomst, ziet de fabriek de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Zuivel in zijn algemeenheid heeft denk ik nog steeds een ongelofelijk mooie toekomst”, aldus Hassink, die aangeeft dat de locatie in Borculo onder meer kindervoeding en medische producten produceert. “Die breedheid zorgt ervoor dat we echt een gezonde toekomst tegemoet gaan.”

Door: REGIO8

Uit de krant

Met trots dragen wij de groene Achterhoek muts en sjaal!
BERKELLAND - Deze prachtige Achterhoekse vlag muts met groene pluim is een mooi gebreide winter muts in de Achterhoek kleuren.. De heerlijk zachte mu......
Lees verder »

Geest eren
GEESTEREN - Als op oudejaarsavond om tien uur de klok in Geesteren slaat en je het schreeuwen van de steenuil hoort, is de kans groot dat de nieuwjaa......
Lees verder »

Balkenbrij is typisch Gelders: ‘Het smaakt lekkerder dan het klinkt’
ACHTERHOEK - Je houdt ervan, of je vindt het absoluut niet lekker: balkenbrij. Het vleesgerecht kent zijn oorsprong in Gelderland en is misschien wel ......
Lees verder »

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »