Win uw aankoopbedrag terug bij Willems

Door Redactie op 27-12-2013

vuurwerk-willemsBORCULO – Willems heeft de afgelopen jaren heel veel acties gehad. Elk jaar geven ze op Facebook honderden euro’s aan deel like en win acties weg. Maar ook in de winkel is er altijd iets te winnen, want waar er vorig jaar nog een ‘prijzenrad’ was hebben ze nu weer een nieuwe actie. U kunt uw volledige aankoopbedrag van al uw vuurwerk teruggestort krijgen op uw bankrekening. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste aantal kanonslagen in een vaas te raden. Deze vaas staat bij Willems in de vitrine tussen het vuurwerk. Ook de mensen die al lang voor besteld hebben kunnen nog mee doen voor deze prijs. Bij het ophalen van je vuurwerk vul je het aantal kanonslagen die in de vaas zitten in, je postcode, huisnummer en je bon nummer. Behoor jij tot de gelukkige die gewonnen heeft dan krijg jij je volledige aankoopbedrag terug.

Hoe meer je haalt hoe meer je kunt winnen. Willems heeft deze actie gelimiteerd tot maximaal vijf winnaars, zijn er meer mensen die exact het juiste aantal geraden hebben, dan worden er hier vijf uit geloot. Willems is ook uniek in hun gratis vuurwerk actie. De meeste winkels geven wel gratis vuurwerk of kortingen weg tijdens de voorverkoop, zo ook Willems maar zij gaan nog een stap verder en geven ook tijdens de dagverkoop gratis vuurwerk weg.

Dit zijn andere potten maar zeker een leuk extraatje voor de mensen die te laat waren met voorbestellen. Zo maken wij onze slogan meer vuurwerk voor minder geld echt waar aldus André Willems.

Reacties

Gewoon verbieden dat KLOTE vuurwerk. Onze katten staan doods angsten uit. Laat het op een centrale plaats door de gemeente regelen

Onno | 28-12-13 | 11:36

het is gewoon een lokkertje trap hier niet in. Gewoon verbieden die rotzooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eibergenaar | 28-12-13 | 15:58

Verbieden die troep. Kost de burger klauwen vol geld (lichamelijke- en materiele schade). Heb ik het nog niet eens over de angst bij dieren en sommige mensen. Eventueel alleen op een centrale plaats voor lui die niet zonder kunnen.

Theo | 28-12-13 | 20:12

ga lekker op de hei zitten heb je er ook geen last van
al dat geklaag over dit en dat mensen bepalen zelf wel of ze er in trapen ja of nee klaagers

burger van borculo | 29-12-13 | 10:56

Lekker knapp’n!!! Hoe harder hoe beter!!

Frank M | 29-12-13 | 18:43

Al dat geklaag over vuurwerk ook altijd. Er wordt al tijden gezeurd voor dat het ook nog maar te koop is (illegaal vuurwerk is al verboden daarom is het illegaal). Ik mag graag een paar mooie potten om 12 uur ‘s nachts afsteken, in vind het een mooie traditie. De overlast is bijna altijd van illegaal en of misbruik van vuurwerk. Maar hier wordt niets aan gedaan… Laten we drank in het algeheel ook maar gaan verbieden dat geeft ook veel overlast en kost jaarlijks veel meer levens en geeft veel vuurwerk ongelukken. Ik houd van vuurwerk de klagers misschien ook van een pilsje. Laten we beide niet verbieden maar het misbruik tegen gaan.

Vuurwerk liefhebber | 29-12-13 | 18:50

Carbid is toch veel mooier!

EggMountains | 29-12-13 | 21:46

Mensen die geen huisdier hebben, weten dus niet wat het is om weken te moeten leven met die knallers. Hier in Neede is het begin September al begonnen met knappen. Vind 1 dag in het jaar geen probleem, maar als je er wat van zegt, krijg je een grote bek. Zolang hier ook nog materiaal schade bij komt kijken, wat dus zowel Neede al Eibergen geconstateerd is, ben ik van mening, dat dit georganiseerd moet worden door profs en anders gewoon compleet verbieden of hogere straffen. Word elk jaar van kwaad tot erger.

Vuurwerkverbod | 30-12-13 | 20:56

wil ff reageren op vuurwerkverbod.weet je wat het is als jezelf geen huisdieren hebt,maar het hele jaar wel last van andermans huisdieren hebt?????nie plesant kan ik je vertellen.ik kies bewust voor geen huisdieren om er geen last van te hebben.maar dat wil ik dan ook niet van een ander.ben het erwel mee eens dat er alleen mag worden geknald op oudjaarsdag.

fijne jaarwisseling

piet | 30-12-13 | 21:20

@ vuurwerkliefhebber> mensen die een huisdier hebben, waaronder ondergetekende, moeten zich eens goed beseffen dat een huisdier het gedrag van het baasje kopieert. Dus als je bij elke knal loopt te foeteren of onrustig naar het raam loopt, wordt jouw huisdier ook onrustig. Opsluiten in een andere ruimte “omdat het daar zo lekker donker is” heeft ook geen zin. Dan creëer je enkel een onbekende en niet vertrouwde omgeving voor het beest. In september al knallen vind ik nu ook van de zotte, maar ach: ik ben zelf ook jong geweest! Hedenavond in Eanske om 18.30 in prima overleg en tot vermaak van de buren een minishowtje siervuurwerk weggegeven. Ik blij, buren blij en hond blij (die was buiten om te kijken).

Fijne jaarwisseling toegewenst en groeten,

Ex-Berkellander

Jansen | 31-12-13 | 00:52

Excuus, berichtje was geadresseerd aan “vuurwerkverbod”, niet aan vuurwerkliefhebber.

Jansen | 31-12-13 | 00:52

Piet, ga hier even alle mensen over 1 kam scheren. Het gaat erom dat vuurwerk pas op oudjaarsdag mag worden afgestoken. En niet half september. Als je last hebt daarvan, moet je daar een klacht over schrijven na de gemeente, maar weet wel dat 90% van de mensen het netjes opruimen en proberen dat een dier stil is. Maar een dier is een dier en daar kan je niet alles aan doen. Vuurwerk wel, want dat word door een menselijkdier gedaan.

Vuurwerkverbod | 31-12-13 | 01:12

Er mag alleen op oudejaarsdag worden geknalt, daar is geen verder verbod voor nodig. Overtreders houd je met een verder verbod niet tegen.

wim | 31-12-13 | 12:44

Klagers moeten ze verbieden…De koe vergeet zelf vaak dat die kalf is geweest… Ik heb huisdieren en die hebben er geen last van… Dit is echt een traditie wat bij Nederland hoort… Voordat je een huisdier koopt dan weet je toch waar je aan begint??? Elk jaar begint het eind November al met knallen, en dat is de laatste 25 jaar niet anders geweest ! Het heeft ook met persoonlijkheid te maken, klagers zijn snel geirriteerd. Als ik een grote knal hoor dan lach ik soms in mezelf. Ben het er wel mee eens dat ze geen vernielingen moeten aanrichten. Ik wens alle azijnpisser dus geen gelukkig nieuw jaar!

Voor de rest wie wel positief is, GELUKKIG NIEUWJAAR!! HAHA

Wouter | 31-12-13 | 14:12

Het probleem zit dus bij vuurwerk wat al in september begint dat is niet mijn mooie legale pot op oudjaarsdag. Maar al een reeds verboden ding. Mijn pot verbieden lost het grote probleem van af september niet op…Mijn kat is overigens niet bang voor vuurwerk en kijkt door het raam vol nieuwsgierig onweer daar in tegen vindt ze maar niets… Er is nog geen dier overleden aan onweer of vuurwerk. Ook geen mens aan te weinig nachtrust door de blaffende hond van de buren. Accepteer en respecteer elkaar is meer… Dat betuttelende gezijk…

Vuurwerkliefhebber | 01-01-14 | 00:44

Zal vast geen dier zomaar zijn overleden aan vuurwerk. Wat vuurwerkverdbod zegt is immers wel waar. Waarom al vuurwerk afsteken in September? Hij zegt ook dat 1 dag in het jaar geen probleem is. Maar door acties zoals deze man hier van bedrijf Willems doet, is hetzelfde dat de grolsch gratis kratten bier gaat verloten. Dus eigenlijk is dit een stimulans en zul je gewoon moeten verbieden. Al dat vuurwerk kost de schatkist jaarlijks bijna 100 miljoen. En dan hebben we het nog niet eens over de rommel die elke gemeente moeten opruimen. Dan hebben we de hulpdiensten nog niet eens meegerekend. Ik heb dan helemaal geen probleem met vuurwerk, maar sommige mensen kunnen zich wel aanpassen en gewoon het op 1 dag houden. Die gene die het eerder afsteekt, simpel weg een boete van 250 euro ofzo. Dat zijn gewoon regels en is niks zeurderij aan. Sommige mensen hebben nu eenmaal dieren die er niet tegen kunnen. EN Piet ga even andere domme reacties geven, want dat jij geen huisdieren hebt om welke reden dan ook, moet jezelf weten, maar ga niet zulke onzin uitkramen.

rik | 01-01-14 | 15:44

@ Rik.

Die schades en opruimen is toch goed voor de werkverschaffing. Dat is toch allang betaald door de burger…Anders kopen ze er weer een te vele luxe interieur voor het gemeentehuis oid.

Je vergeet het gewone vandalisme wat het hele jaar gewoon doorgaat,dat bedrag ligt misschien wel iets hoger.

En uitrukken van hulpdiensten? Weet je hoe vaak er jaarlijks loze meldingen zijn? Daar valt oudejaarsdag in het niets bij!

Piet heeft toch gelijk over die huisdieren. Ik erger me aan hondenstront onder de voeten omdat een aso honden bezitter dit niet heeft opgeruimd. Ik erger mij aan die stinkende kattestront in de tuin. Goede baasjes ruimen de stront op en laten katten binnen, die dat niet doen zijn tokkies en ook gelijk de mensen die klagen.

Ga maar klagen over hoeveel geld de overheid naar andere landen geeft, dat zijn miljarden..

Wouter | 02-01-14 | 13:43

Copyright © 2022 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

KNVB denkt competities uit te kunnen spelen, mits deze op 5 en 6 februari wordt hervat
BERKELLAND - De KNVB heeft goede hoop dat de amateurvoetbal competitie 'gewoon' kunnen worden uitgespeeld. Het is daarbij wel van belang dat de compe......
Lees verder »

Winterwandeling SV Kerkloo Eibergen opnieuw afgelast
EIBERGEN - De winterwandeling die op zondag 13 februari georganiseerd zou gaan worden door Schietvereniging Kerkloo uit Eibergen gaat wederom niet do......
Lees verder »

5x deze relatiegeschenken komen altijd van pas
BERKELLAND - Ben je net een onderneming gestart en ben je op zoek naar geschikte relatiegeschenken? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen da......
Lees verder »

Biebboeken laten bezorgen aan huis
BERKELLAND – Ken jij iemand die enorm graag leest, maar aan huis gebonden is? Wijs hem of haar dan op de mogelijkheid om boeken thuisbezorgd te krijg......
Lees verder »

Workshop gebarentaal in Bibliotheek Ruurlo
RUURLO – Na succesvolle edities in Eibergen en Lichtenvoorde start er in maart 2022 in de Bibliotheek Ruurlo een workshopcyclus ‘Kennismaken met geba......
Lees verder »

Bouw een virtuele wereld in het BIEBlab
BERKELLAND – Op 2 februari (Ruurlo) en 9 februari (Eibergen) kun je in het BIEBlab een virtuele wereld bouwen. In beide vestigingen begint het BIEBla......
Lees verder »

Museum de Scheper verlengt expositie over schilder Herman Abbink
EIBERGEN - Museum de Scheper heeft de tentoonstelling over Herman Abbink, de in Eibergen geboren landschapsschilder, verlengd. Deze interessante expo......
Lees verder »

Van wie is deze ring?
BORCULO - Wie is deze ring verloren bij de bushalte aan de Graafwichmanstraat in Borculo.  ......
Lees verder »

Inwonersaantal Berkelland nagenoeg gelijk gebleven
BERKELLAND - Het jaar 2021 leverde 361 geboortes op in onze gemeente. Daarentegen overleden er 491 mensen. Berkelland verwelkomde 1450 nieuwe inwoners......
Lees verder »

Campagne ‘Je schuld delen kost niks’ van start
BERKELLAND - Iedereen kan in de schulden terechtkomen. Je ziet het niet altijd aankomen. En soms juist wel. Een schuld is niks om je voor te schamen.......
Lees verder »

Bijeenkomst voor Berkellandse Boeren: Duurzame landbouw in Berkelland
BERKELLAND - Bent u werkend als agrariër? Denkt u aan stoppen of bent u inmiddels gestopt? Op donderdag 17 februari 2022 van 15.00 tot 17.00 uur nodi......
Lees verder »

Braziliaanse topclub Fluminense FC deelnemer Karel Stegeman Toernooi
RUURLO - Eind augustus heeft de Braziliaanse topclub Fluminense FC de organisatie van het Karel Stegeman Toernooi laten weten in 2022 graag van de pa......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen karsverhaal
NEEDE Wet ie `t ,wet ie `t al, wij goat “neet” samen noar de stal. Het wurdt wear `n kale bedoeling met de feestdaage. Efkes nog gauw noar `t café hen......
Lees verder »

Fratsen Hij is der wear
NEEDE - Sinterkloas is alwear in `t land . Dus `t gemas oaver de kleur`n van de Pieten geet wear an. As ie niks betters te doone hebt kun ie altied w......
Lees verder »

Fratsen Kletskassa
NEEDE - Wat veur de kleine winkeliers heel normaal is wurdt deur de supermarkten op e bloazen of ze iets nieuws hebt oet e vonden. Het preutje met de......
Lees verder »

Fratsen oogsttied
NEEDE - September is natuurlijk de oogstmoand bie oetstek.De boeren meit nog `n leste snit van `t land. Dit joar was natuurlijk biezonder vruchtboar ......
Lees verder »

NUB TV

Het Jaar Van Joost van Oostrum


BERKELLAND – Bij Berkelland FM blikte verslaggever Bas te Velthuis elk jaar op Oudejaarsdag terug op het jaar dat achter ons lag. In een drie uur durende uitzending sprak hij mensen die in het nieuws waren geweest dat jaar, met de weerman nam hij het weer van het afgelopen jaar nog eens door en steevast was er een terugblik met de burgemeester. Vele jaren was toenmalig burgemeester van Berkelland Hein Bloemen bij hem te gast in de studio. Later nam Joost van Oostrum dit stokje over. De afgelopen dagen blikte Bas voor Nieuws uit Berkelland terug met Berkellanders die er in 2021 toededen. Inmiddels met beelden erbij en volledig online verspreid. Uiteraard kunnen we niet anders dan op Oudejaarsdag deze serie te eindigen met Joost van Oostrum.

Uit de krant

Met trots dragen wij de groene Achterhoek muts en sjaal!
BERKELLAND - Deze prachtige Achterhoekse vlag muts met groene pluim is een mooi gebreide winter muts in de Achterhoek kleuren.. De heerlijk zachte mu......
Lees verder »

Geest eren
GEESTEREN - Als op oudejaarsavond om tien uur de klok in Geesteren slaat en je het schreeuwen van de steenuil hoort, is de kans groot dat de nieuwjaa......
Lees verder »

Balkenbrij is typisch Gelders: ‘Het smaakt lekkerder dan het klinkt’
ACHTERHOEK - Je houdt ervan, of je vindt het absoluut niet lekker: balkenbrij. Het vleesgerecht kent zijn oorsprong in Gelderland en is misschien wel ......
Lees verder »

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »