Woninginbraken aan Zwaluwstraat en Es

NEEDE – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er twee woninginbraken gepleegd. Inbrekers gingen aan de slag bij een woning aan de Zwaluwstraat en de Es. Dat laat wijkagent Michiel Herbrink vrijdagmorgen weten. De politie doet onderzoek naar de inbraken. Heeft u iets verdachts gezien? Bel dan met politie Berkelland. Dat kan via 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Woninginbraken aan Zwaluwstraat en Es”

  1. Bewoner / Zwaluwnest

    De politie is je beste vriend:
    In bovengenoemd artikel vraagt de politie in feite om hulp om de inbraken te kunnen oplossen. Ik heb hen via iemand anders de tip laten gegeven om beelden van een
    bewakingscamera daar in de buurt te bekijken of er misschien iets te zien is wat tot de oplossing van de inbraken zou kunnen leiden maar ….. de inbraken waren in de nacht van 19 op 20 dec. en het is vandaag 24 dec , bij navraag in het gebouw waar de bewuste camera is geplaatst blijkt er nog niemand van onze zogenaamde beste vrienden te zijn geweest om beelden te bekijken. Dit gedrag van onze beste vrienden nodigt niet echt uit om de volgende keer nog tips door te geven. Voor wat mij betreft mogen ze het voor de volgende keren lekker zelf uitzoeken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven