Flinke boerderijbrand aan Arfmanssteeg

RUURLO – Maandag 27 januari omstreeks 18.15 uur heeft er aan de Arfmanssteeg in Ruurlo een uitslaande boerderijbrand gewoed. Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om een kaasboerderij. De bewoners konden op tijd het pand verlaten. Het vuur begon in het rieten dak maar sloeg al snel over naar de andere delen van het pand. De brand is na eerste melding meteen opgeschaald naar middelbrand. Korpsen uit Ruurlo, Borculo, Hengelo en Doetinchem (hoogwerker) hebben de vlammen bestreden. De boerderij moet als verloren worden beschouwd. Naastgelegen schuren zijn door de brandweer nat gehouden. Over de oorzaak kan de brandweer nog geen uitspraken doen. De brandweer is nog een tijd lang bezig geweest met nablussen.

Foto’s en video GinoPress:
[nggallery id=4421]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Flinke boerderijbrand aan Arfmanssteeg”

  1. dat is toch vreselijk als je
    zo iets overkomt ,mensen sterkte met alles gelukkig zijn jullie er allemaal nog.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven