CDA on tour: ‘Meet en greet’ geslaagd


GELSELAAR – Het was weer een leerzame, maar ook heel gezellige vrijdagmiddag bij de Meet & Greet van de CDA fractie en bestuur. Deze keer waren de kleine kernen Geesteren en Gelselaar aan de beurt voor de traditionele CDA bijeenkomst; Meet & Greet!

In de Klokslag in Gelselaar is uitgebreid gesproken met Gelselaars belang. Aandachtspunten voor het dorp zijn onder andere het ongewenste doorgaande vrachtverkeer dat door het dorp gaat. ”Uiteraard hebben we uitgebreid stilgestaan bij De Klokslag als het nieuwe dorpshuis van Gelselaar. Een bijzonder punt van aandacht voor iedere kleine kern is uiteraard de leefbaarheid. Gelselaar wil zich inspannen om extra kwaliteiten te bieden, om daardoor de leefbaarheid een bijzonder accent te geven. Zo werkt de peuterspeelzaal op een bijzondere manier door met de kinderen extra veel “groene” activiteiten te doen”, aldus Joop Jonk.

”Na Gelselaar reden we over de Geesterse es naar Geesteren. We bezochten dorpshuis de Zunnekamp en kregen van Alie Markerink uitgebreide uitleg over de Dorpsböke. Het systeem functioneert in Geesteren prima! Het dorpshuis ligt er voorbeeldig bij na de renovatie vorig jaar.”

De Meet & Greet werd afgesloten bij café restaurant Baan. Na een gesprek met Geesterens belang over het voetbalveld en de contactfunctionarissen was er een gezellige open inloop.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “CDA on tour: ‘Meet en greet’ geslaagd”

  1. We kregen zojuist dit bericht binnen (anoniem): Het lijkt alsof het allemaal perfect gaat in Gelselaar met het dorpshuis maar ik zou zeggen informeer eens bij het huidige/vorige dorpshuis en dorpscafe Florijn. Jan en Rita zijn not amused op zijn zachtst gezegd en hebben een steeds groeiend aantal medestanders.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven