Dames 1 VV Lochuizen ook genomineerd

LOCHUIZEN – De training van voetbalvereniging Lochuizen is dinsdagavond 21 januari flink verstoord. Maar dat vond het damesteam helemaal niet erg, want stichting Needien stond tegen 20.15 uur op de stoep om een nominatie te overhandigen. De ploeg (Dames 1) is genomineerd voor de titel ‘sportploeg van het jaar’. Hilde Kerperien en Karin Langendonk waren namens het bestuur aanwezig om het mooie nieuws te vertellen (zie video). De dames van VV Lochuizen hebben vorig jaar een knappe prestatie in de wacht gesleept. Ze werden kampioen door de beslissende wedstrijd tegen Wolfersveen (4-1). De overwinning is volgens Needien zeker een nominatie waard. In de categorie sportploegen en sporters zijn nu alle mogelijke winnaars bekend gemaakt. Woensdagavond wordt het laatste adres bezocht (cultuurprijs).

Eerdere bericht: Voetbaldames uit Lochuizen gehuldigd!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven