Dieven veroorzaken gaslek bij woonhuis

NEEDE – Koperdieven hebben afgelopen weekend een gaslek veroorzaak bij een leegstaande woning aan de Giffelerweg. Buurtbewoners ontdekten zondagmiddag de lekkage na een inbraak. “De garagedeur stond open, tijdens het betreden roken we een enorme gaslucht en hoorden we gesis. We hebben meteen de politie gebeld”, zegt een buurman. Politie Berkelland kwam ter plaatse en alarmeerde tegen 15.00 uur de brandweer. “Het was voor ons te onveilig om onderzoek te verrichten. De brandweer heeft met ademlucht de boel veiliggesteld.” De dieven hadden de leiding voor en na de meter doorgezaagd. Waarschijnlijk kwamen ze er tijdens het zagen pas achter dat de leiding nog in werking was. Liander heeft de gasleiding afgesloten. De politie doet verder onderzoek naar de inbraak.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4416]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Dieven veroorzaken gaslek bij woonhuis”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven