Dinant Rohaan showt zijn campagneauto

NEEDE – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op 1 februari wordt bij de meeste politieke partijen de campagne officieel afgetrapt. Heel wat kandidaten kunnen niet wachten. Dinant Rohaan (CDA) is op zaterdag 18 januari stiekempjes begonnen. De CDA-man heeft zijn nieuwe campagneauto gepresenteerd (zie video). De gifgroene Renault werd bij ‘R en B’ officieel overhandigd. Han Bolster en Edde van Rosmalen hebben de auto omgetoverd. Rohaan: ”Dit is voor het eerst dat ik een CDA-auto gebruik tijdens een campagne. De actie van mij heeft een Needs tintje. Door de extra PR hoop ik opnieuw in de raad te komen.” Niemand kan om de auto heen, hij is van voor naar achter bestickerd. Dinant maakte zaterdagmiddag zijn eerste rondje door Neede. NUB was er bij en kreeg de primeur (zie video). Dinant staat op nummer 7 (lijst CDA Berkelland).

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Dinant Rohaan showt zijn campagneauto”

 1. Wim? Wat klets jij nou weer? Gewoon gesponsord en eigen geld. Misschien eerst ff nadenken.

 2. leuk stukje en mooi filmpje.zit ook goede humor in hahaha.maar sla deze verkiezing ff over.

  piet pvv

 3. dennis laten we eerlijk zijn of heb je ook wat te verbergen
  het is best algemeen bekend dat in berkelland veel gemeente geld in de campagne gaat en ook in de flauwe kul dingen
  ik kan dit geen reclame voor het cda

 4. Waarom zal ik me verbergen. Wat je zegt is gewoon onzin. Dinand staat 7e op de lijst. Tuurlijk zal er wel geld in de campagne gestoken worden. Maar zeker niet voor geld, maar voor het hele CDA. Misschien dat dit in andere partijen gebeurd, maar gok dat dit door sponsors is gedaan. Of dat Dinand dit zelf heeft betaald, zoals ik al zei kost dit echt geen bak met geld. Leuk autootje ff groen spuiten en beetje bestickeren en je bent klaar.

 5. Dennis nou zeg je zelf dat je het maar gokt als je het niet weet moet je ook niet op een ander reageren en ik kan je zegen dat je mis gokt

 6. Wim,
  het is pertinent ONJUISt om te roepen dat het algemeen bekend is, dat er veel gemeentegeld in de campagnes gaat. PURE ONZIN en stemmingmakerij.

 7. Dit filmpje lijkt me niet echt een promotie voor het CDA. Tjonge, wat een dom geleuter. Dat zou dan onze volksvertegenwoordiger moeten worden…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven