Dodelijk slachtoffer bij brand op camping

REKKEN – Woensdagavond 29 januari is er op camping Den Borg een uitslaande brand uitgebroken. Daarbij is één persoon om het leven gekomen. De brandweer trof het dodelijk slachtoffer aan in een brandende stacaravan. De politie heeft het gebied rond de caravan afgesloten voor onderzoek. De hele nacht is de camping bewaakt. Burgemeester Hein Bloemen werd ingelicht. Hij was flink aangeslagen toen hij het bericht hoorde. De brand brak tegen 23.55 uur uit. Brandweer Eibergen en Ammeloe moesten ter plaatse komen om de brand te blussen. Al snel werd het incident opgeschaald naar middelbrand. De spuitgasten konden voorkomen dat andere caravans vlam vatte. De politie is donderdag de hele dag bezig met onderzoek.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4427]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dodelijk slachtoffer bij brand op camping”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven