Edwin Visser nieuwe prins van Eibergen

EIBERGEN – Carnavalsgenootschap De Waterrot’n heeft een nieuwe carnavalsleider. Edwin Visser is zaterdagavond (18 januari) benoemd tot kersverse prins. Hij mag samen met zijn persoonlijke assistent Martien van Gessel (adjudant) een jaar lang regeren over Rott’ngat. De onthulling vond klokslag 22.00 uur plaats bij de Klok. Vele leden en verenigingen uit de buurt hebben de plechtigheid bijgewoond. Afgelopen vrijdag zijn de jeugdhoogheden bekend gemaakt. Jongerenprins Wout Veenbrink en adjudant Jasper van Striem mogen de ‘baas’ spelen over de jongerenafdeling. Zondagmorgen verzorgt de Eibergse carnavalsvereniging een receptie. Dit doen ze ter ere van de nieuwe hoogheden. Tijdens deze receptie wordt ook de ‘gouden Waterrot’ uitgereikt. Iemand uit Eibergen – die zich jarenlang inzet voor de gemeenschap in Eibergen – krijgt de speciale onderscheiding. Tegen 12.00 uur is de uitslag bekend.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4393]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Edwin Visser nieuwe prins van Eibergen”

  1. Een mooi prinsen paar voor 2014 samen met de jeugd. veel plezier samen en dat het een mooi carnavalsjaar mag worden.

  2. weet je waar ik nu helemaal niks van snap.de eibergenaren lopen toch met alles een beetje voorop wat betreft neede.maar het carnaval wil maar niet echt van de grond komen zoals in neede.hoe kan dat nou.

  3. Piet dat komt omdat het in Eibergen vaker gezellig is dan alleen met carnaval, jam markt of sen week. In Neede hebben jullie maar een paar weekenden. Wij hebben liever die andere 48 weekenden gezelligheid.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven