‘Gouden Waterrot’ naar Johan ten Peze

EIBERGEN – ”Mag het een onsje meer zijn?” Dit is al jarenlang de slogan van ondernemer Johan ten Peze. Deze kreet gebruikt hij niet alleen in zijn groentewinkel maar ook bij de Eibergse carnavalsvereniging. De vrijwilliger staat dag en nacht klaar en is niet beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Johan maakt zich dus lange tijd verdienstelijk bij de Waterrot’n. Daarom heeft het bestuur zondagmiddag 19 januari de Gouden Waterrot (voorheen de glazen Waterrot) uitgereikt aan Johan ten Peze. Johan en zijn vrouw Ria waren blij verrast (zie video). In juli stopt Ten Peze met zijn groenteshop en gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Gouden Waterrot’ naar Johan ten Peze”

  1. Truus Stotteler

    Johan van harte proficiat..mooi voor je
    ..en fijn dat je gaat genieten van je pensioen..Groetjes Truus Stotteler

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven