Inbrekers opgepakt in buurt van Beltrum

BELTRUM – Politieagenten hebben maandagmiddag twee inbrekers aangehouden tussen Beltrum en Groenlo. De Roemeense ‘gasten’ hadden vlak daarvoor ingebroken in Winterswijk (wijk de Zuilenes). Ze werden door buurtbewoners op heterdaad betrapt. Er is meteen gebeld met 112. De politie ging achter de inbrekers aan. Op de N319 – in de buurt van Beltrum – werden ze in de kraag gevat. Ze zitten voorlopig vast. Wijkagent Berend Jager wil de oplettende burgers bedanken. Op Twitter schrijft hij het volgende: ”Dankzij oplettende buren vanmiddag twee woninginbrekers aangehouden. Live verslag van inbraak. Zo vang je samen boeven!”

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Inbrekers opgepakt in buurt van Beltrum”

  1. Een leuk zinnetje in de tekst: Ze zitten voorlopig vast. En dan? Terug naar Roemenië of een aai over de bol en ze mogen blijven.

  2. Ze zullen binnenkort wel weer vrij komen. Gaan ze zo met hun “activiteiten” door. De hoogte van de straffen stellen bij ons toch helemaal niets voor.

  3. Heel goed dat mensen zo opletten en gelijk melden. Zo hopen we dat er minder inbraken komen. Maar als deze Roemenen vrij komen wat dan???

  4. de grens overzetten en nooit weer binnen laten.. opgedonderd! als ze zich niet aan kunnen passen aan ons land zijn ze niet langer welkom!!!

  5. En nu? Een aai over de bol en nooit weer doen of net zo als in Roemenie, met water en brood voor een jaar op rek, Denk dat het het eerste wordt, want in Nederland worden die “gasten”beter behandeld als eigen volk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven